Astra Giurgiu - FC Voluntari. Degringoladă mare în tabăra oaspeților.

Al doilea joc al zilei de sâmbătă din prima ligă românească va alinia la centru două formații care se află pe locuri total opuse în clasament. Este vorba de jocul dintre Astra Giurgiu și FC Voluntari, dispută programată de la ora 18:30 pe stadionul Marin Anastasovici, putând fii urmărit în direct pe DigiSport 1.
astra voluntari

Astra Giurgiu primește șansa întâi la câștigarea partidei deoarece se prezintă cu un lot mult mai valoros și mai capabil să obțină victoria, jocul prestat de giurgiuveni în acest start de sezon fiind foarte bun. Astra pare să se simtă foarte bine pe bancă cu fostul rapidist Marius Măldărașanu care realizează lucruri importante din postura de antrenor al primei sale echipe din carieră, fiind convins că va putea continua pe aceeași ascensiune dacă jucătorii se vor supune de fiecare dată planului tactic. Giurgiuvenii au reușit să acumuleze până în acest moment nu mai puțin de 10 puncte, clasându-se pe poziția a 3-a în Liga 1. Aceștia au câștigat 2 jocuri, iar în celălalte 4 a remizat, ne pierzând niciun meci în acest sezon. Recent au reușit un succes extrem de important la Chiajna, scor 0-3 care le oferă un moral ridicat înaintea jocului din această după-amiază.

FC Voluntari traversează poate cea mai dificilă perioadă din istoria clubului, fiind într-adevăr într-o problemă care se accentuează parcă de la săptămână la săptămână, însă Ioan Andone are încredere în staff-ul tehnic ca va putea redresa corabia. Ilfovenii au făcut câteva schimbări în această privință, Dinu Todoran fiind adus în locul lui Daniel Oprița pentru a reuși să ridice Voluntariul din această perioadă de agonie. Vișinii nu au reușit să obțină decât un rezultat de egalitate în aceste 6 etape care s-au scurs până acum, remiză realizată în fața celor de la Gaz Metan, scor 1-1. De atunci au înregistrat înfrângeri pe linie, poate cea mai dificilă venind chiar în urmă cu o etapă, CSU Craiova impunându-se pe stadionul Anghel Iordănescu cu scorul de 5-1.

Giurgiuvenii primesc o cotă foarte bună la câștigarea jocului în această după-amiază și au toate șansele să realizeze acest lucru, dar sunt convins că această stare de agonie a clubului ilfovean își va avea sfârșit cât de curând, având mari șanse să încurce la un moment dat o echipă extrem de importantă a Ligii 1. Voi merge însă pe victoria celor de la Astra care deține o ofensivă extrem de puternică ce poate fructifica în gol cel puțin 2 ocazii pe care le va avea în această după-amiază.