Astra Giurgiu - Dunărea Călărași. Moment oportun pentru o nouă victorie a gazdelor.

O nouă rundă din întrecerea Ligii1 continuă și în această zi de sâmbătă cu două jocuri care cu siguranță vor crea mare interes în rândul suporterilor. Partida care deschide ziua este cea dintre Astra Giurgiu și Dunărea Călărași, duel programat de la ora 18:00 pe stadionul Marin Anastasovici. Starea de spirit din interiorul celor două cluburi este asemănătoare, începutul de sezon punându-și amprenta pozitiv atât pentru giurgiuveni cât și pentru cei din Călărași care își doresc să mențină această atmosferă și după jocul din această după amiază.
astra dunarea

Astra, gazda acestei partide, primește din partea caselor de pariuri prima șansă la victorie datorită terenului propriu și al jocului prestat în acest început de sezon. Echipa este antrenată de fostul jucător al Rapidului, Marius Măldărășanu, este pusă pe fapte mari în acest sezon. Echipa giurgiuveană a impresionat pe toata lumea cu jocul din start-ul sezonului, urmând de altfel să continue în aceeași manieră și după prima etapă contra FCSB-ului. Acest succes a fost legat până în acest moment de alte trei rezultate relativ pozitive obținue în fața celor de Poli Iași, Sepsi și Botoșani, cu toate acestea remizând, ajungând astfel până în etapa a 5-a fără să fi înregistrat vreo înfrângere. Prestația din ultima etapă contra botoșănenilor nu a fost deloc convingătoare, astralii ne reușind să ajungă de prea multe ori la poarta acestora, prezentând probleme la partea de creație.

Dunărea Călărași, oaspetele acestei partide, pornește conform caselor de pariuri cu șansa a doua la victorie datorită lotului care este net inferior formației giurgiuvene. Echipa lui Dan Alexa a creat două șocuri în acest început de sezon. Primul a fost când aceasta a reușit să câștige pe terenul celor de la Viitorul scor 1-0, partidă în care a suferit extrem de mult pentru toate cele trei puncte deoarece tactica după marcarea golului din minutul 2,s-a bazat nu mai pe apărare, jocul din atac fiind eliminat definitiv. A urmat apoi jocul de pe teren propriu contra celor de la CFR Cluj, partidă care s-a terminat cu o remiză albă, Dunărea Călărași izbutind să mai obțină un punct. Acum două etape a scos încă un punct pe terenul unei nou-promovate, FC Hermannstadt, iar cei de la Dunărea Călărași se vedeau cu 5 puncte după 3 partide. Din nefericire, minunea nu a mai ținut mult și iată cum au bifat și primul eșec din acest sezon, chiar pe teren propriu contra celor de la CSU Craiova, scor 1-3, joc dominat de formația olteană care a profitat de gafele din defensiva echipei lui Alexa.

Cotele sunt în favoarea victoriei Astrei Giurgiu care deși nu deține un lot extraordinar de puternic, are în dotare fotbaliști cu personalitate și cu mai mult experiență cel puțin la nivelul Ligii 1. Ambele echipe vor încerca să dea totul pentru cele trei puncte puse în joc, rămânând de văzut care va fi deznodământul partidei. Cred totuși că Astra va sparge gheața și va reuși să înregistreze încă o victorie după o pauză de ceva timp, și chiar la o diferență de două goluri.

Pronosticuri Stuttgart - Dusseldorf