Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Verona vs Fiorentina ponturi pariuri și pronosticuri 27.02.2023

Luni, 27 februarie, de la ora 19:30 va avea loc meciul Verona vs Fiorentina, contând pentru etapa cu numărul 24 în Serie A, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!
Verona vs Fiorentina
February 27,2023
19:30

Ponturi Verona vs Fiorentina

sub 2.5 goluri - Cotă 1.90 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Verona vs Fiorentina

Verona are mare nevoie de o victorie, atât pentru moral, dar mai ales pentru a scapa de locurile retogradabile. De partea cealaltă, Fiorentina este cu moralul ridicat după calificarea în optimile Conference League și speră la un nou succes. Voi alege un pariu pe goluri la NetBet, iar recomandarea mea este pronosticul „ambele echipe marchează”, în cotă 1.90.

Verona

  • AȘ Roma a întrerupt în runda precedentă seria de 4 meciuri consecutive fără eșec. Verona a pierdut la limita, scor 1-0.
  • Echipa antrenată de Zaffaroni Marco este în prezent pe locul 18 în Serie A, loc retrogradabil, cu 17 puncte, fiind la 3 lungimi distanță de salvare.
  • Trebuie să știi că Verona nu a mai câștigat cu Fiorentina din 2019! Poate obține un nou succes? 3.35 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Montipo – Magnani, Hien, Dawidowicz – Faraoni, Tameze, Duda, Doig – Lazovic, Ngonge – Gaich

Fiorentina

  • Fiorentina tocmai s-a calificat în optimile Conference League, după ce a eliminat-o pe Braga cu scorul de 7-2 la general (0-4 în tur și 3-2 în retur).
  • În schimb, trupa „viola” a jucat sub așteptări în acest sezon de Serie A. Echipa pregătită de Vincenzo Italiano este în acest moment pe locul 15 în Serie A, cu 25 de puncte, fără șanse la un loc de cupe europene. Este mai aproape de retrogradare – 8 puncte o desparte de „zona roșie”.
  • Formația din Florența este neînvinsă în ultimele 6 întâlniri cu Verona – în tur s-a impus cu 2-0. Pentru un nou succes primește o cota de 2.23!

ECHIPA PROBABILĂ: Terracciano – Dodo, Martinez Quarta, Igor, Biraghi – Bonaventura, Amrabat, Barak – Gonzalez, Jovic, Kouame

Pariază pe COTĂ 1.90 la NetBet!

Plasează pariul