Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Verona vs Bologna ponturi pariuri și pronosticuri 21.04.2023

Meciul dintre Verona și Bologna se joacă vineri, 21 aprilie, în runda cu numărul 31 din Serie A. Partida va avea loc pe „Stadio Marc'Antonio Bentegodi", cu începere de la ora 21:45. Pariem pe goluri!
Verona vs Bologna
April 21,2023
21:45

Ponturi Verona vs Bologna

sub 2.5 goluri - cotă 1.65 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Verona vs Bologna

Verona are mare nevoie de cele 3 puncte pentru a evita retrogradarea, însă Bologna este un adversar incomod, cu rezultate bune în ultima perioadă. Cred că un pariu pe goluri la NetBet este cea mai bună opțiune, iar recomandarea mea este pronosticul „ambele echipe marchează”, la o cotă de 2.10.

Verona

  • Verona vine după un rezultat bun, de moral, 0-0 cu liderul Napoli din Serie A. Totuși, gazdele au o singură victorie în ultimele 8 etape.
  • Echipa antrenată de Zaffaroni Marco este în prezent pe locul 18 în Serie A, loc retrogradabil, cu 23 de puncte, fiind la 3 lungimi distanță de salvare.
  • Trebuie să știi că Verona a câștigat o singură dată cu Bologna în ultimele 10 partide directe. Poate câștiga din nou? 2.80 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Montipo – Ceccherini, Hien, Daiwdowicz – Depaoli, Lazovic, Duda, Tameze, Faraoni – Gaich, Lasagna

Bologna

  • Bologna este pe o pantă ascendentă, aceștia fiind neînvinși de 5 etape. În runda precedentă a încheiat la egalitate cu AC Milan, scor 0-0.
  • În prezent, trupa pregătită de Motta Thiago se află pe locul 8 în Serie A, cu 44 de puncte strânse în 30 de etape, fiind la 5 lungimi distanță de un loc de cupe europene.
  • Trebuie să știi că Bologna a câștigat 3 din ultimele 5 partide disputate în deplasare. Poate câștiga și acest joc? 2.70 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Skorupski – Kyriakopoulos, Lucumi, Soumaoro, Posch – Medel, Schouten, Ferguson – Barrow, Sansone, Zirkzee

Pariază pe COTA 2.10 la NetBet!

Plasează pariul