Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Udinese vs Spezia ponturi și pronosticuri 26.02.2023

Duminică, începând cu ora 19:00, Spezia merge la Udinese pentru duelul cu echipa locală. Evenimentul este programat să se dispute pe „Dacia Arena”, iar Orange Sport și Prima Sport 4 transmit evenimentul.
Udinese vs Spezia
February 26,2023
19:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Udinese vs Spezia

Chiar dacă Udinese nu este în cea mai bună perioadă a ei, totuși se va duela cu una dintre cele mai timide echipe ale momentului și atunci este clar că pleacă cu prima șansă. Recomandarea mea este victorie Udinese, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Udinese – Specia

scor corect 2-0 - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Udinese

  • Învinsă cu 1-3 de Inter în cel mai recent duel, Udinese ajunge la 7 înfrângeri stagionale, exact atâtea câte victorii a reușit în cele 23 de meciuri.
  • De patru runde nu mai bate pe nimeni, în tot acest timp a reușit două remize șiîn alte două partide a fost învinsă, dar a jucat pe teren străin când a pierdut.
  • Ocupă locul 10, cu 30 de puncte, deja sunt 11 lungimi între ea și locul 6 pe care Atalanta îl ocupă în aceste momente. Următoarea etapă cele două se vor duela la Bergamo.

Echipă probabilă: Silvestri – Becao, Perez, Masina – Ehizibue, Pereyra, Walace, Lovric, Udogie – Beto, Thauvin

Spezia

  • Aflată pe locul 17 în clasamentul primului eșalon competițional din Italia, Spezia are 19 puncte, cu două mai multe decât Verona, ocupanta locului 18, primul care cade direct în Serie B.
  • Mai mult decât atât, Spezia în ultimele cinci etape a acumulat un singur punct și acesta abia după remiza norocoasă de pe terenul lui Empoli. Meciul acela sa încheiat 2-2.
  • Imediat după jocul de la Empoli, Spezia a jucat pe terenul propriu, cu Juventus. Fosta campioană a fost la înalt nivel și a reușit să câștige cu scorul de 2-0.

Echipă probabilă: Dragowski – Amian, Ampadu, Nikolaou – Reca, Agudelo, Ekdal, Bourabia, Gyasi – Nzola, Verde

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul italian!

Plasează pariul