Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Udinese vs Sampdoria ponturi pariuri și pronosticuri 08.05.2023

Etapa cu numărul 34 din cadrul campionatului Italiei propune confruntarea dintre Udinese și Sampdoria, aceasta fiind programată să se joace luni seara, de la ora 19:30, urmând să se desfășoare pe "Dacia Arena", unde ne așteptăm ca gruparea gazdă să strălucească.
Udinese vs Sampdoria
May 08,2023
19:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Udinese vs Sampdoria

Dacă ne raportăm la valoarea celor două echipe, dar mai ales la parcursul acestora în sezonul actual, este clar Udinese este net superioară, așa avem pretenții mari de la aceasta. Ținând cont și de faptul joacă acasă, ne așteptăm strălucească, de aceea vom miza cu mare încredere pe un succes al său, într-o cotă de 1.53 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Udinese – Sampdoria

3-0 Djokovic - Cota 1.72⭐
Pariază acum

Udinese

  • După cum era de așteptat, casele de pariuri o dau ca favorită certă în această confruntare, fiind ce-i drept o echipă mult mai bună, aceasta beneficiind de asemenea și de avantajul propriului teren, unde nu a pierdut decât o singură dată în 2023.
  • Gruparea gazdă nu are emoții în privința retrogradării, în prezent ocupând locul al 12-lea al clasamentului, cu 43 de puncte, fiind la mare distanță de zonaroșie„. Cele 33 de etape i-au adus zece victorii, 13 remize și zece înfrângeri, în urma acestor înfruntări marcând 43 de goluri, încasând cu două mai puține.
  • În ultimul joc, Udinese a obținut o remiză cu Napoli, echipa încoronată deja campioana Italiei. A ajuns astfel la o serie de șapte partide consecutive fără înfrângere pe teren propriu, interval în care a obținut două victorii și cinci remize.

ECHIPA PROBABILA: Silvestri; Becao, Bijol, Perez; Ehizibue, Samardzic, Walace, Lovric, Udogie; Pereyra; Nestorovski

Sampdoria

  • Este de departe cea mai slabă echipă angrenată în această ediție de Serie A, ținând cont de parcursul acesteia de până acum, așa agențiile de pariuri au toate motivele o dea ca outsideră în această înfruntare, mai ales joacă în deplasare.
  • Oaspeții acestei partide se găsesc în prezent pe ultima treaptă a clasamentului, cu doar 17 puncte, fiind la nu mai puțin de 13 lungimi de locul 17, ultimul ce se salvează. Până acum au reușit doar trei victorii, remizând de opt ori, suferind 22 de înfrângeri, în urma acestor înfruntări marcând 20 de goluri, primind 59.
  • Sampdoria este fără succes de șase partide, în acest interval suferind patru înfrângeri. Ultima a venit chiar în runda anterioară, pierzând cu 0-2 în duelul de pe teren propriu cu Torino.

ECHIPA PROBABILA: Ravaglia; Oikonomou, Nuytinck, Gunter; Zanoli, Winks, Rincon, Augello; Malagrida; Gabbiadini, Lamers

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Udinese

Pariază pe Cota 1.53 la Betano!

Plasează pariul