Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Torino vs Salernitana ponturi și pronosticuri 16.04.2023

Duminică, de la ora 16:00, AC Torino joacă pe terenul propriu și primește vizita Salernitanei. Meciul face parte din runda cu numărul 30 și este transmis pe Digi Sport 4.
Torino vs Salernitana
April 16,2023
16:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Torino vs Salernitana

Regina remizelor, Salernitana a încheiat de așa manieră în ultimele cinci dueluri și practică un joc echilibrat indiferent de numele adversarului. Sub 2.5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Torino – Salernitana

Sub 2.5 goluri - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Torino

  • În etapa trecută a mai suferit un eșec, doar că atunci a primit vizita echipei AS Roma. 0-1 a fost scorul acelei partide jucate tot pe terenul propriu.
  • În ultimele trei meciuri a obținut un singur punct, 1-1 cu Sassuolo a fost meciul care i-a facilitat obținerea acestui punct și a pierdut cu Roma și Napoli.
  • Momentan respiră ușurată, deoarece AC se află pe locul 11, cu 38 de puncte și are un punct sub Udinese și unul peste Sassuolo, cele două vecine de clasament.

Echipă probabil: Milinkovic-Savic; Gravillon, Buongiorno, Rodriguez; Singo, Ricci, Ilic, Lazaro; Vlasic, Miranchuk; Sanabria

Salernitana

  • În ultimele cinci meciuri jucate în campionat nu a pierdut, dar nici nu a câștigat. De fiecare dată scorul a fost egal și în patru dintre partide s-au înscris cel mult două goluri.
  • În runda anterioară, Salernitana a ținut Inter în șah și a încheiat 1-1. A fost a patra partidă consecutivă în care ambele au marcat.
  • Este a 15-a echipă  în clasamentul general al Italiei, cu 29 de puncte. Are 7 puncte peste prima echipă care acum cade în eșalonul secund

Echipă probabilă:  Ochoa; Daniliuc, Gyomber, Pirola; Sambia, Vilhena, Nicolussi, Bradaric; Candreva, Dia; Piatek

Pariază la Superbet pe meciurile din Serie A! Ai și un bonus generos de bun venit!

Plasează pariul