Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Torino vs Bologna ponturi pariuri și pronosticuri 06.03.2023

Duelul dintre Torino și Bologna este cel care va trage cortina peste runda cu numărul 25 din campionatul Italiei, acesta fiind programat să se joace luni seara, de la ora 21:45, urmând să se desfășoare pe "Stadio Olimpico di Torino".
Torino vs Bologna
March 06,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Torino vs Bologna

Această confruntare este una extrem de complicată, fiind deschisă oricărui rezultat, motiv pentru care vom evita pariurile pe soliști, fiind ce-i drept foarte riscante. Ne așteptam însă ca golurile nu lipsească, cele două formații arătând destul de bine în ofensivă, având probleme în apărare, așa nu este exclus avem parte de un meci cu reușite la ambele porți. Pentru o siguranță mai mare vom miza însă pe variantapeste 1,5 goluri”, într-o cotă de 1.50 oferită de Betano.

Ponturi Torino – Bologna

Peste 1,5 goluri - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Torino

  • Din punct de vedere al valorii, este ușor peste nivelul adversarei sale, cel puțin conform site-urilor de specialitate, acesta fiind și motivul pentru care pornește ca favorită, fiind de asemenea avantajată și de faptul joacă acasă.
  • Torinezii au un parcurs modest în actuala ediție de campionat, având în vedere faptul se situează pe treapta a 11-a a clasamentului, cu 31 de puncte, neavand speranțe la zona europeană, însă nici nu are emoții în privința retrogradării. Până acum și-au trecut în cont opt victorii și șapte remize, suferind nouă eșecuri, în toate aceste partide marcând 26 de goluri, încasând cu trei mai multe.
  • Torino traversează o perioadă nefastă, având în vedere faptul vine după trei partide consecutive fară succes, în acest interval pierzând de două ori, de fiecare dată în deplasare, cu Milan și Juventus.

ECHIPA PROBABILA: Milinkovic-Savic; Djidji, Schuurs, Buongiorno; Aina, Ilic, Linetty, Vojvoda; Miranchuk, Karamoh; Sanabria

Bologna

  • Are un parcurs ceva mai bun decât adversara sa în actuala ediție de campionat, însă nu putem spune este neapărat o echipă mai bună. În această confruntare va avea o misiune grea, jucând totuși în deplasare, așa nu este de mirare faptul pornește ca outsidera la casele de pariuri.
  • Rosalbaștriisunt peste adversarii lor în clasament, ocupând locul al șaptelea, fiind la patru puncte distanță. Cele 24 de etape le-au adus zece victorii, cinci remize și nouă înfrângeri, în toate aceste partide marcând 31 de goluri, primind cu două mai multe.
  • Bologna nu a pierdut decât o singură dată în precedentele cinci runde de campionat, cu modesta Monza, însă în acest interval a reușit patru victorii, învingându-le pe Spezia, Fiorentina, Sampdoria și Inter Milan, așa putem spune este într-o formă bună.

ECHIPA PROBABILA: Skorupski; Posch, Sosa, Lucumi, Soumaoro; Schouten, Dominguez; Orsolini, Ferguson, Soriano; Barrow

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Torino în campionat

Pariază pe Cota 1.50 la Betano!

Plasează pariul