Torino - AS Roma. Se anunță o partidă spectacol.

În această duminică se continuă prima etapă din Seria A TIM, oferind publicului câteva partide extrem de interesante care privesc principalele formații din fotbalul italian. Unul dintre aceste jocuri este cel dintre Torino și Roma, al doilea derby din acest început de sezon, onorându-ne încă din prima etapă cu o asemenea tensiune, duel programat de la ora 19:00 pe Stadio Olimpico di Torino. Cele două formații sunt pregătite să debuteze cu dreptul î noul sezon, dar mai cu seamă au șansa să ofere un spectacol impresionant în această seară.
torino as roma

Torino, gazda acestei partide, are șansa să debuteze cu dreptul în noul sezon chiar în fața propriilor fani care o vor aclama la scenă deschisă în această primă etapă. Torinezii pornesc cu șansa a doua la câștigarea jocului, dar acest lucru nu îi deranjează deoarece fiind început de campionat, lucrurile pot fi complicate pentru toate echipele, mai ales că în acest context publicul are să joace un rol important în motivarea și menținerea unei concentrăți permanente la nivelul gazonului. Formația condusă de la margine de Walter Mazzarri a fost la 6 puncte distanță de o clasare pe un loc de UEL, dar din nefericire pentru torinezi, situația are să fie alta, fiind nevoiți să mai încerce odată în acest sezon. A fost o vară cu foarte multe mișcări de trupe la clubul din Torino, iar acest lucru nu prea îi bucură pe fani care deși sunt entuziasmați să vadă noile achiziții la treabă, omogenitatea echipei are să se formeze în timp, iar pentru performanță nu prea există un tip prea generos. Niang, Meite,Izzo și Rincon sunt cei mai importanți fotbaliști veniți sub comanda lui Mazzarri, în timp ce Barreca și Obi au decis să părăsească corabia.

Roma, oaspetele acestui joc, se deplasează pe Stadio Olimpico di Torino cu gândul să obțină un rezultat favorabil în această primă etapă fiind destul de conștientă că va avea mult de tras pentru toate cele trei puncte, dar mai cu seamă ca să își intre în ritmul de joc din sezonul trecut. Formația condusă de la margine de Eusebio di Francesco este pregătită să aibă o clasare mai bună în acest campionat față de cel precedent când etapa a 38-a a găsit-o pe locul 3, fiind destul de departe de bătălia pentru campionat dusă între Juventus și Napoli, dar romanii speră cât se poate de repede să schimbe acest aspect. Ca de fiecare dată, s-au realizat foarte multe schimbări de trupe, italianul cerând o parte din jucătorii veniți la club care să întărească în toate compartimentele. Poate cei mai importanți jucători sunt N Zonzi, Pastore, Kluivert Jr și Defrel, fobaliști care au venit la  AS Roma pentru performanță și nimic altceva. Participarea la turneul din America ar putea fi de bun augur pentru fotbaliști care deși nu au înregistrat cele mai favorabile rezultate, aceștia au putut să se testeze din toate punctele de vedere, și ajungând la concluzia unei organizări mai bune din punct de vedere defensiv.

Cred în jocul ambelor echipe care are mari șanse să funcționeze extrem de bine în această seară, mai ales că avem dovada începutului de sezon, echipele ne alegând să se menajeze pentru jocurile din viitor. Astfel că voi miza pe o partidă la fel de spectaculoasă ca cele de sâmbătă, iar cu siguranță va fio atmosferă incendiară pe stadionul lui Torino de unde Roma cred că nu poate pleca neînvinsă, dar avem șanse mari să asistăm la un joc cu goluri în ambele porți.