Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Spezia vs Monza ponturi pariuri și pronosticuri 28.04.2023

Vineri, 28 aprilie, de la ora 21:45 va avea loc meciul Spezia vs Monza, contând pentru etapa cu numărul 32 în Serie A, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!
Spezia vs monza
April 28,2023
21:45

Ponturi Spezia vs Monza

GG - cotă 1.65 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Spezia vs Monza

Spezia are mare nevoie de cele 3 puncte în lupta pentru evitarea retrogradării. De partea cealaltă, Monza este într-o formă de zile mari și cu moralul ridicat după victoriile din ultima perioadă. Cred că un pariu pe goluri la NetBet este cea mai bună opțiune, iar recomandarea mea este pronosticul „GG”, la o cotă de 1.80.

Spezia

  • Spezia este fără victorie de 5 etape, timp în care a înregistrat 3 remize și 2 înfrângeri. În ultimul joc disputat, aceștia au încheiat la egalitate în deplasare la Sampdoria, scor 1-1.
  • Echipa pregătită de Luca Gotti ocupă locul 17 în clasament, cu 27 de puncte, având doar o lungime peste locurile retrogradabile.
  • Spezia nu a pierdut niciodată cu Monza pe teren propriu, ba chiar a câștigat de fiecare dată (3 victorii). Se impune din nou? 2.70 este cota pentru un succes!

ECHIPA PROBABILĂ: Zoet – Amian, Ampadu, Wisniewski, Bastoni – Ekdal, Esposito, Bourabia – Gyasi, Nzola, Maldini

Monza

  • Echipa lui Berlusconi impresionează pe final de sezonul. Monza vine după două victorii consecutive, 0-1 cu Inter și 3-2 cu Fiorentina.
  • Formația antrenată de Palladino Raffaele este pe locul 12 în Serie A, cu 41 de puncte, fiind fără grile retrogradării – între ea și Verona sunt nu mai puțin de 15 lungimi.
  • Monza a câștigat cu 2-0 partida tur cu Spezia. Se impune și în retur? 2.65 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Di Gregorio – Izzo, Mari, Caldirola – Ciurria, Rovella, Pessina, Augusto – Colpani, Caprari – Mota

Pariază pe COTA 1.80 la NetBet!

Plasează pariul