Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Spezia vs Lazio ponturi pariuri și pronosticuri 14.04.2023

Vineri seara, de la ora 21:45, în cadrul etapei cu numărul 30 din Serie A, Lazio se va deplasa pe „Stadio Alberto Picco”, acolo unde va da piept cu cei de la Spezia. Moral foarte bun pentru oaspeți!
Spezia vs Lazio
April 14,2023
21:45

Ponturi Spezia vs Lazio

sub 2.5 goluri - cotă 1.85 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Spezia vs Lazio

Lazio este într-o formă de zile mari și mă aștept să continue seria de victorii, mai ales că Spezia este o formație modestă. De altfel, Lazio a câștigat de fiecare dată cu aceștia. (în tur s-a impus cu 4-0). Recomandarea mea este pronosticul „2 solist”, la o cotă de 1.70 la NetBet!

Spezia

  • Spezia vine după un rezultat bun, 1-1 în deplasare la Fiorentina. Totuși, gazdele rămân cu o singură victorie în ultimele 11 etape!
  • Echipa pregătită de Luca Gotti ocupă locul 17 în clasament, cu 26 de puncte, având doar 4 lungimi peste locurile retrogradabile.
  • Spezia nu a câștigat niciodată cu Lazio. Poate produce surpriza? 5.10 este cota pentru un succes!

Lazio

  • Lazio pare să fi trecut peste eliminarea din Conference League și a ajuns la 3 victorii consecutive. „Vulturii” au câștigat derby-ul cu AS Roma (1-0), cu Monza (0-2) și cu Juventus (2-1).
  • Formația condusă de Maurizio Sarri este pe locul secund în Serie A, fără șanse la tittlu, dar cu șanse reale la grupele Champions League – 58 de puncte au strâns în 29 de etape!
  • „Biancocelestii” au câștigat toate cele 6 dueluri directe cu Spezia – în tur s-a impus cu 4-0. Poate câștiga din nou? 1.70 este cota la victorie!

Pariază pe COTA 1.70 la NetBet!

Plasează pariul