Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sassuolo vs Udinese ponturi si pronosticuri 07.05.2022

Sambata, de la ora 19:00, pe Mapei Stadium, Sassuolo si Udinese se intalnesc in runda cu numarul 36 din campionatul Italiei.
Sassuolo vs Udinese
May 07,2022
19:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Sassuolo vs Udinese

Ambele vin dupa infrangeri in fata echipelor de top, dar cert este ca au reusit sa inscrie si asta ma astept sa faca si acum. Ambele marcheaza este recomandarea mea, cota 1.45 la Superbet.

Ponturi Sassuolo – Udinese

Victorie Ons Jabeur - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Sassuolo

  • in etapa trecuta a fost pusa la respect de Napoli, echipa pe terenul careia a suferit una dintre cele mai drastice infrangeri ale sezonului. A fost invinsa cu scorul de 6-1.
  • In ultimele cinci runde singura pe care a reusit sa o invinga a fost Atalanta, insa in fiecare dintre meciuri a primit cel putin un gol.
  • Se afla pe locul 11 in Serie A, cu 46 de puncte. Are trei puncte peste ocupanta locului 12, cat si un punct mai putin decat Torino, care este pe 10.

Udinese

  • in runda anterioara a jucat pe terenul propriu si a primit vizita celor de la Inter,a acolo unde a si pierdut cu scorul de 1-2. A fost un duel unde a fost condusa cu 2-0 inca de la pauza, cu Pussetto in rol de unic marcator al lui Udinese.
  • In precedentele patru etape o singura echipa a reusit sa invinga si aceasta a fost Fiorentina. Meciul s-a jucat pe teren strain si s-a incheiat cu 4-0.
  • Este colega de clasament a celor de la Sassuolo. Are 43 de puncte si se afla pe locul 12, cu un punct peste Bologna, cea care este in spatele ei.

Pariaza la Superbet pe meciuri din Serie A!

Plasează pariul