Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sassuolo vs Spezia ponturi pariuri și pronosticuri 17.03.2023

Vineri, 17 martie, de la ora 19:30 va avea loc meciul Sassuolo vs Spezia, contând pentru etapa cu numărul 27 în Serie A, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!
Sassuolo vs Spezia
March 17,2023
19:30

Ponturi Sassuolo vs Spezia

2 & peste 2.5 goluri - Cotă 1.55 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sassuolo vs Spezia

Sassuolo și Spezia sunt cu moralul ridicat după victoriile din runda precedentă. Mă aștept la un joc spectaculos, cu multe goluri, așa cum au fost și precedentele 5 întâlniri. Recomandarea mea este pronosticul „peste 2.5 goluri”, la o cotă de 1.73 la Winmasters!

Sassuolo

  • „Neroverdi” sunt pe o pantă ascendentă și au ajuns la 3 victorii consecutive. Sassuolo a obținut în runda precedentă o victorie uriașă, de moral, 3-4 pe „Stadio Olimpico” cu AS Roma, scor 3-4.
  • În acest moment, trupa condusă de Dionisi este doar pe locul 13 în Serie A, cu 33 de puncte, fără șanse la cupele europene, dar și fără emoții cu retrogradarea.
  • Trebuie să spunem faptul că Sassuolo a câștigat 6 din ultimele 9 partide directe cu Spezia. Se impune din nou? 1.77 este cota pentru o nouă victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Consigli – Toljan, Erlic, Ferrari, Rogerio – Matheus Henrique, Lopez, Frattesi – Berardi, Pinamonti, Lauriente

Spezia

  • Spezia a obținut în etapa precedentă o victorie mare, de moral, 2-1 contra celor de la Inter. Totuși, acest succes este primul succes din ultimele 9 etape!
  • Echipa pregătită de Luca Gotti ocupă locul 17 în clasament, cu 24 de puncte, având doar 5 lungimi peste locurile retrogradabile.
  • Spezia a câștigat o singură dată cu Sassuolo, iar asta se întâmplă în 2021. Poate produce surpriza? 4.35 este cota pentru un succes!

ECHIPA PROBABILĂ: Dragowski – Amian, Ampadu, Nikolaou, Reca – Agudelo, Ekdal, Maldini – Verde, Nzola, Gyasi

Pariază pe COTA 1.73 la Winmasters!

Plasează pariul