Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sassuolo vs Monza ponturi pariuri și pronosticuri 19.05.2023

Vineri, în data de 19 mai, cu începere la ora 22:00, se va juca partida dintre Sassuolo și Monza, ce contează pentru runda cu numărul 36 din Serie A, urmând să se desfășoare pe “Mapei Stadium – Città del Tricolore”. Meci de goluri?
Sassuolo vs Monza
May 19,2023
21:45

Ponturi Sassuolo vs Monza

GG - cotă 1.55 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sassuolo vs Monza

Este un meci fără o miză anume, ambele echipe fiind salvate de la retrogradare, dar nici nu au șanse la cupele europene. Astfel, mă aștept ca Sassuolo și Monza să joace deschis și să vedem multe goluri. Recomand pronosticul „GG”, la o cotă de 1.65 la Winmasters!

Sassuolo

  • „Neroverdi” nu au avut nici o șansă cu Inter în runda precedentă, pierzând cu scorul de 4-2. Astfel, Sassuolo rămâne doar cu două victorii în ultimele 8 etape.
  • În acest moment, trupa condusă de Dionisi este doar pe locul 13 în Serie A, cu 44 de puncte, fără șanse la cupele europene, dar și fără emoții cu retrogradarea.
  • Trebuie să spunem faptul că Sassuolo este neînvinsă în ultimele 4 dueluri directe cu Monza (două victorii și două remize). Poate câștiga acest joc? 2.15 este cota pentru o nouă victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Consigli – Toljan, Erlic, Ruan, Rogerio – Fratessi, Lopez, Henrique – Berardi, Defrel, Lauriente

Monza

  • Echipa lui Berlusconi a impresionat în acest sezon, primul de la promovare. Monza este neînvinsă de 7 etape, timp în care a reușit victorii cu Inter, Fiorentina sau Napoli.
  • Formația antrenată de Palladino Raffaele este pe locul 9 în Serie A, cu 49 de puncte, salvându-se fără emoții de la retrogradare.
  • Monza domină la general duelurile directe cu Sassuolo – 5 victorii, 4 înfrângeri și 3 remize. Poate obține un nou succes? 3.30 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Di Grigorio – Izzo, Mari, Caldirola – Brindelli, Rovela, Pessina, Augusto – Ciurria, Mota – Petagna

Pariază pe COTA 1.65 la Winmasters!

Plasează pariul