Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sassuolo vs Bologna ponturi pariuri și pronosticuri 08.05.2023

Luni, în data de 8 mai, cu începere la ora 21:45, se va juca partida dintre Sassuolo și Bologna, ce contează pentru runda cu numărul 34 din Serie A, urmând să se desfășoare pe “Mapei Stadium – Città del Tricolore”. Meci de goluri?
Sassuolo vs Bologna
May 08,2023
21:45

Ponturi Sassuolo vs Bologna

1 pauza/1 final - cotă 2.10 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sassuolo vs Bologna

Sassuolo și Bologna nu au nimic de pierdut, ambele fiind salvate de la retrogradare și fără șanse la un loc de cupe europene. Mă aștept la un meci deschis, cu goluri, așa cum au fost și precedentele întâlniri. Recomand pronosticul „GG”, la o cotă de 1.75 la Unibet!

Sassuolo

  • „Neroverdi” nu au avut nici o șansă cu Lazio pe „Stadio Olimpico” și s-au văzut învinși cu 2-0, acesta fiind al 3-lea eșec din ultimele 5 etape.
  • În acest moment, trupa condusă de Dionisi este doar pe locul 13 în Serie A, cu 43 de puncte, fără șanse la cupele europene, dar și fără emoții cu retrogradarea.
  • Trebuie să spunem faptul că Sassuolo se descurcă mult mai bine pe teren propriu decât în deplasare, acolo unde nu a mai pierdut de 5 partide (4 victorii și 1 remiză). Se impune cu Bologna? 2.30 este cota pentru o nouă victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Consigli – Toljan, Ferrari, Ruan, Rogerio – Frattesi, Lopez, Henrique – Berardi, Defrel, Lauriente

Bologna

  • Bologna este fără victorie de 4 etape, timp în care a înregistrat două remize și două înfrângeri. Ultimul joc disputat a fost cu Empoli în deplasare, pierdut cu 3-1.
  • În prezent, trupa pregătită de Motta Thiago se află pe locul 9 în Serie A, cu 45 de puncte strânse în 33 de etape, fără șanse la un loc de cupe europene.
  • Trebuie să știi că Bologna s-a impus cu 3-0 în partida tur cu Sassuolo. Poate câștiga din nou? 3.05 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Consigli – Toljan, Ferrari, Ruan, Rogerio – Frattesi, Lopez, Henrique – Berardi, Defrel, Lauriente

Pariază pe COTA 1.75 la Unibet!

Plasează pariul