Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sassuolo vs Verona ponturi pariuri si pronosticuri 13.03.2021

Sassuolo vs Verona se joaca sambata, de la ora 16, in runda 27 din Serie A. Sassuolo vine dupa un esec, 0-2, la Udine, si este pe 9, la doua puncte in spatele adversarului de astazi, care este pe 8 dupa ce a cedat cu acelasi scor in fata lui AC Milan. Tot un 2-0 am consemnat si in meciul direct din tur, castig de cauza avand atunci Sassuolo.

Sassuolo - Ponturi fotbal

Sassuolo – Ponturi fotbal

Ponturi Sassuolo – Verona

Suedia AH +1,5 - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri si pronostic analizat Sassuolo vs Verona

Meciurile directe din ultima vreme au apartinut oaspetilor, care s-au impus in patru ocazii din cinci confruntari, una incheindu-se la egalitate. Sase dintre ultimele 7 jocuri au oferit sub 2,5 goluri, insa tinand cont de forma de moment a celor doua echipe am ales ca propunere 2-4 goluri, cota 1.50 la Unibet. Am sa incerc insa si o varianta in ton cu traditia, 2 DNB, cota 2.30.

Sassuolo

  • Are o linie 2-4-5 in 2021, in acest an reusind sa acumuleze doar 27.78% din totalul de puncte reusite in aceasta stagiune.
  • In ultimul meci Sassuolo n-a reusit sa marcheze pentru prima data in 15 meciuri. Un lucru de semnalat si pentru faptul ca 13 dintre aceste jocuri au oferit GG.
  • Jumatate din cele 18 goluri marcate acasa au venit dupa minutul 80, astfel ca este de asteptat sa avem un final in care se poate miza la live pe goluri sau cornere.

Formatie probabila: Consigli; Muldur, Ferrari, Chiriches, Rogerio; Locatelli, Lopez; Berardi, Djuricic, Traore; Caputo.

Verona

  • Meciul cu Milan, 0-2, a adus prima infrangere in cinci meciuri pentru Verona, formatie care mai spera la calificarea in cupele europene. Acum are nevoie de o minune pentru a ajunge in zona europeana.
  • Verona este neinvinsa in meciurile in care reuseste sa deschida scorul, izbutind 7 succese si 6 remize in 13 intalniri.
  • Are o linie 0-1-3 in ultimele 4 intalniri directe, dar este pe un trend pozitiv in deplasare, cu 2-2-3 in 2021, fata de 3-10-5 in intregul an 2020.

Formatie probabila: Silvestri; Ceccherini, Gunter, Magnani; Faraoni, Tameze, Veloso, Lazovic; Barak, Zaccagni; Lasagna.

Vezi ultimul meci al lui Sassuolo