Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sampdoria vs Udinese ponturi și pronosticuri 22.01.2023

De la ora 13:30, duminică, Udinese merge la Genova, unde va juca în compania Sampdoriei, în ultima rundă a turului Serie A. Meciul este transmis i la televizor, pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 2.
Sampdoria vs Udinese
January 22,2023
13:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sampdoria vs Udinese

Problemele cu care se confruntă Udinese nu sunt de acum, ci datează de mai bine de trei luni și lucrul acesta ar putea fi în avantajul Doriei. Pe de altă parte, nici gazdele nu excelează și atunci mă gândesc că echilibrul își va spune cuvântul și în plan ofensiv, unde a nu pierde fie și cu prețul unei remize albe este mai important. Sub 2.5 goluri este recomandarea mea, iar cota pariului este  1.70 la Superbet.

Ponturi Sampdoria – Udinese

Sub 2.5 goluri - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Sampdoria

  • Nu este deloc sezonul pe care Sampdoria și-l dorea, dar trebuie să fie conștientă că nu mai există echipe mici în Serie A, ceea ce se și vede.
  • Astfel, în runda anterioară a suferit un nou eșec, de această dată în deplasarea de pe terenul lui Empoli. A fost un joc încheiat cu scorul de 0-1, iar pentru ea a fost a treia înfrângere consecutivă. Înaintea acestui eșec a mai pierdut cu Fiorentina (0-1 în cupă) și cu Napoli (0-2).
  • Evident că în clasament vorbim despre ea ca despre o echipă cu un picior în Serie B. Este penultima, cu 9 puncte, la egalitate cu Verona și cu nouă puncte mai puține decât Sassuolo, formația care se află pe primul loc neutru.

Echipă probabilă: Audero – Murillo, Nuytinck, Amione – Leris, Vieira, Rincon, Augello – Djuricic – Lammers, Gabbiadini

Ignacio Pussetto, Andrea Conti, Fabio Quagliarella, Manuel De Luca sunt accidentați.

Udinese

  • Anul a început pentru ea cu rezultate timide, iar lucrul acesta i-a adus un rezultat de egalitate și alte două înfrângeri. Cu Bologna a jucat în etapa trecută, într-un meci în care a fost depășită cu scorul de 2-1.
  • Este o bună încasatoare, a primit gol în fiecare din aceste trei jocuri și ajunge la zece etape consecutive fără eșec. Practic, nu a mai câștigat în serie A din runda 8, de la acel 2-1 cu Verona, din data de 3 octombrie.
  • În clasament rămâne în prima parte a clasamentului. Este pe treapta a 7-a, cu 25 de puncte, două mai multe decât Torino și nouă mai puține decât AS Roma, vecinele sale de clasament.

Echipă probabilă: Silvestri – Becao, Bijol, Perez – Pereyra, Lovric, Walace, Arslan- Udogle – Success, Beto

Adam Masina este accidentat, iar Gerard Deulofeu este incert.

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din Italia!

Plasează pariul