Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sampdoria vs Bologna ponturi și pronosticuri 18.02.2023

Sâmbătă, de la ora 16:00, Genoa este localitatea unde Sampdoria și Bologna se vor duela în cadrul etapei cu numărul 24 din Serie A.
Sampdoria vs Bologna
February 18,2023
16:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sampdoria vs Bologna

Doria pare că se afundă tot mai mult spre Serie B, iar victoriile întârzie să apară, în timp ce Bologna este detașată și poate să spere măcar la un punct. Sub 2.5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Sampdoria – Bologna

victorie Franța - Cota 1.90⭐
Pariază acum

Sampdoria

  • Cu o săptămână în urmă a evoluat pe terenul propriu și a fost vizitată de către Inter. Meciul nu a decurs deloc așa rău cum era de așteptat și drept urmare 0-0 a fost scorul final, ceea ce le-a dat puțin peste cap planurile pariorilor.
  • A fost al doilea rezultate de egalitate consecutiv și al șaptelea duel la rând pe care îl joacă și nu reușește să se impună. Alte cinci au reprezentat înfrângeri.
  • În clasament se află pe penultima poziție, cu 11 puncte. Sunt deja opt puncte mai puține decât Spezia, echipa care se află pe locul 17, primul neutru.

Echipă probabilă: Audero – Murillo, Nytinck, Amione – Zanoli, Cuisance, Winks, Augello – Djuricic – Gabbiadini, Lammers

Bologna

  • Ocupanta locului 11 în Serie A, Bologna are 29 de puncte. Este la egalitate de puncte cu Monza și Juventus, dar în spatele lor în clasament din cauza golaverajului mai slab pe care îl are, -4.
  • Putea să fie mai sus, dar a fost încurcată de Monza în urma celor întâmplate în runda anterioară. 0-1 a fost scorul acelei partide și a întrerupt șirul de trei rezultate consecutive pozitive.
  • Faptul că joacă pe teren străin nu o pune deloc în dificultate. Dovadă că, a trecut cu 2-1 de Fiorentina în cel mai recent meci jucat pe teren străin.

Echipă probabilă: Skorupski – Cambiaso, Posch, Sosa, Lykogiannis – Schouten, Dominguez – Orsolini, Aebischer, Kyriakopoulos – Ferguson

Pariază la Superbet pe meciurile din Serie A!

Plasează pariul