Sampdoria - Napoli. Spectacol de goluri în ultimele întâlniri directe

Cel de-al doilea joc ca importanță din această etapă a 3-a din fotbalul de Seria A TIM este cea dintre Sampdoria și Napoli, partidă programată de la ora 21:30 pe Stadio Luigi Ferraris. Oaspeții dețin un moral excelent după cele două jocuri disputate, în timp ce gazdele au avut parte de un singur meci oficial până acum, fiind în ochii bookmakerilor victimă sigură pe propria arenă.
sampdoria napoli

Sampdoria primește poziția de outsider cert în ce privește victoria în această seară deoarece lotul deținut de gazde comparativ cu cel al oaspeților este cu mult inferior din punct de vedere valoric, dar suprafața proprie poate juca un rol la fel de important. Echipa condusă de la margine de italianul Marco Giampaolo are un singur meci la activ în acest sezon deoarece prima etapă s-a amânat pentru albaștrii, fiind nevoiți să își mai aștepte debutul. Din nefericire, acesta a picat destul de prost pentru Sampdoria, întâmpinând-o cu un eșec pe terenul lui Chievo, scor 1-0 pentru gazde. Sunt foarte multe de așezat pentru albaștrii în săptămânile care urmează, iar tocmai din acest punct de vedere pot fi victimă sigură în fața napoletanilor dacă nu vor știi să gestioneze cel mai bine defensiva deât atacul.

Napoli se deplasează pe Stadio Luigi Ferraris pentru a continua seria pozitivă de rezultate obținută în urma celor două victorii din primele jocuri ale noului sezon de Seria A TIM. Formația napoletană condusă de la margine de un alt italian, pe numele lui Carlo Ancelotti, are toate șansele să se lupte la titlu și sezonul acesta dacă situația de la clubul napotelan nu se va schimba sub nicio formă. Napoli a reușit în anii precedenți să se lupte la titlu până în ultimele runde, fiind într-adevăr o formație care își dorește să rupă blestemul celor zeci de ani care s-au abătut spre clubul napoletan. Carlo Ancelotti a fost adus pentru a insufla fotbaliștilor din Napoli spiritul de învingător, dar Hamsik&Co sunt pregătiți să ducă levelul mult mai departe. Albaștrii au cîștigat ambele jocuri de până acum, în compania unor formații extrem de puternice precum Lazio sau Milan, reușind să înscrie nu mai puțin de 5 goluri.

Sezoanele precedente ne-au oferit un duel între Sampdoria și Napoli cu foarte multe reușite pe tabelă, Insigne la oaspeți și Quagliarella la gazde promițând fanilor un spectacol pe Stadio Luigi Ferraris. Astfel că voi miza pe un fotbal cu multe faze de poartă care cu siguranță vor anunța un gol la fiecare poartă, și respectiv minim 3 pe tabelă la finalul partidei.

Pronosticuri Athletic Bilbao - Real Madrid