Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Salernitana vs Cremonese ponturi și pronosticuri 05.11.2022

De la ora 16:00, sâmbătă, Salernitana joacă la Salerno, pe „Stadio Arechi”, acolo unde este vizitată de Cremonese, în cadrul etapei cu numărul 13 din Serie A. Orange Sport este postul care transmite evenimentul.
Salernitana vs Cremonese
November 05,2022
16:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Salernitana vs Cremonese

Dat fiind faptul că se joacă la Salerno și echipa gazdă știe cum să pună problema în meciurile directe, cât și în ultimele înfruntări, am să merg tot pe mâna celei mai în formă dintre cele două. Victorie Salernitana este recomandarea mea, cotă 2.15 la Superbet.

Ponturi Salernitana – Cremonese

Peste 2.5 goluri - Cota 2.10⭐
Pariază acum

Salernitana

  • Aflată pe locul 10 în Serie A, Salernitana are 16 puncte și poate să răsufle liniștită preț de cel puțin o etapă, deoarece sunt 10 puncte distanță față de locurile din zona roșie.
  • Este și într-o situație fericită, dovadă că a reușit să câștige trei din ultimele patru meciuri din campionatul intern. Cea mai recentă partida a fost victoria cu numărul 4 a sezonului.
  • Pusă în postura de outsider în partida de pe Olimpico, cu Lazio, Salernitana s-a mobilizat și a revenit de la 0-1 la pauză, reușind să câștige cu 3-1, grație golurilor înscrise de Candreva, Fazio și Dia.

Echipă probabilă: Sepe – Bronn, Daniliuc, Fazio – Mazzocchi, Candreva, Radovanovic, Colibaly, Bradaric – Piatek, Dia

Cremonese

  • Fără Ionuț Radu și Vlad Chiricheș, Cremonese merge la Salerno dornică să întrerupă seria de două înfrângeri consecutive suferite în partidele directe.
  • Nu a strălucit în acest sezon, iar singurele două victorii obținute au venit în Cupa Italiei, nu în campionat. Totuși, uneori a reușit să încurce câteva echipe, așa cum a fost și în acel 0-0 cu Udinese din runda anterioară.
  • A reușit să obțină doar cinci puncte din 36 maxim posibile și acest lucru o face să fie p ultimul loc, la egalitate cu Hellas Verona, cu posibilitatea de a urca două locuri dacă rezultatele sunt favorabile ei.

Echipă probabilă: Carnesecchi – Sernicola, Bianchetti, Lochoshvili, Valeri – Ascacibar, Castagnetti – Zanimacchia, Pickel, Bouaniuto – Okereke

Pariază la Superbet pe meciurile din Serie A!

Plasează pariul