Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Salernitana vs Atalanta ponturi pariuri și pronosticuri 13.05.2023

Sâmbătă, de la ora 16:00, în cadrul etapei cu numărul 35 din Serie A, Atalanta se va deplasa pe „Stadio Arechi”, acolo unde va da piept cu cei de la Salernitana. Oaspeții au mare nevoie de victorie!
Salernitana vs Atalanta
May 13,2023
16:00

Ponturi Salernitana vs Atalanta

0-3 la seturi - cotă 1.60 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Salernitana vs Atalanta

Atalanta are mare nevoie de victorie pentru a mai rămâne în cursa pentru locurile de Champions League. Mă aștept să se impună, asta pentru că Salernitana este într-o formă slabă, dar și pentru că Atalanta nu a pierdut niciodată cu aceștia. Recomand pronosticul „2 solist”, la o cotă de 1.65 la Unibet!

Salernitana

  • Salernitana vine după o înfrângere, 2-1 în deplasare la Empoli. Astfel, gazdele rămân cu o singură victorie în ultimele 10 etape!
  • Trupa Granata se află în prezent pe locul 15 în Serie A, cu 35 de puncte, având 8 lungimi peste „zona roșie” cu 4 runde înainte de finalul sezonului.
  • Trebuie să știi că Salernitana nu a câștigat niciodată contra celor de la Atalanta. Poate produce surpriza? 5.10 este cota pentru un succes!

ECHIPA PROBABILĂ: Ochoa – Pirola, Lovato, Bronn – Mazzochi, Vilhena, Coulibaly, Sambia – Botheim, Dia, Maggiore

Atalanta

  • Echipa condusă de Gian Piero Gasperini vine și ea tot după o înfrângere, 0-2 pe teren propriu cu Juventus, asta după o serie de 3 victorii la rând.
  • Formația din Bergamo este în prezent pe locul 6 în Serie A, cu 58 de puncte, cu șanse încă reale la un loc de Champions League.
  • Atalanta s-a impus în 6 din cele 9 dueluri directe cu Salernitana – în tur a făcut spectacol și a câștigat cu 8-2. Poate câștiga și această partidă? 1.65 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Sportiello – Scalvini, Djimsiti, Toloi – Maehle, Ederson, de Roon, Zappacosta – Koopmeiners, Zapata, Hojlund

Pariază pe COTA 1.65 la Unibet!

Plasează pariul