Roma vs Napoli - Serie A - Analiza si pronostic


roma-napoli-preview

Roma vs Napoli – Serie A – Analiza si pronostic

Super meci in Italia Serie A : AS Roma primeste vizita celor de la Napoli. Dupa cum toata lumea stie in acest meci se intalnesc liderii clasamentului Roma locul 1 – 21 puncte  respectiv Napoli locul 2 – 19 puncte.

Ambele echipe au un start de sezon foarte bun,  Roma a castigat toate cele 7 meciuri realizand un golaveraj formidabil : 20 de goluri marcate si doar unul singur primit! De cealata parte Napoli merge la fel de bine 6 victorii si doar un semi-esec contra noilor promovati Sassuolo.

Cotele oferite de bookmakeri 2.10 pentru victoria Romei, 3.40 pentru o remiza si 3.40 pentru victoria celor de la Napoli nu sugereaza decat un meci echilibrat intre doua echipe solide care presteaza un fotbal de calitate. Deci meciul este deschis oricarui rezultat.

Meciul de vineri seara promite a fi un specatcol total : ambele echipe practica un fotbal ofensiv, antrenorii avand un stil de joc asemanator. Cu sigruanta vom vedea un joc deschis, cu multe atacuri pe extreme cele doua echipe avand in lot jucatori capabili sa practice acest stil de joc : Florenzi si Gervinho la Roma iar Callejon la Napoli. Pana in acest moment doar olandezul Strootman este indisponibil pentru AS Roma, acesta accidentandu-se in meciul Olandei in Turcia (0-2).  Strootman este o absenta importanta in lotul antrenorului Garcia el fiind omul care de la mijlocul terenului actiona in fata apararii foarte bine oferind sigruanta ,  dar si urcarile sale in atac aduc un plus de forta echipei.

Personal nu m-as hazarda la un pronostic care sa sugereze castigatorul la finalul celor 90 de minute, dupa cum spuneam mai sus meciul este deschis oricarui rezultat si orice se poate intampla. In schimb mi-as indrepta atentia asupra cotelor oferite la pariurile de tip „goluri”. Desi se intalnesc cele mai bune aparari din campionatul italian, stilul de joc ofensiv al echipelor si filosofia de joc a antrenorilor ma face sa ma gandesc la un cel mai probabil pronostic ambele echipe sa marcheze.

Privind si cotele oferite de casele de pariuri in privinta scorului corect la acest meci, se pare ca un 1-1 este cel mai probabil cotat cu 7.50 la William Hill. La capitolul intalniri directe in ultimele 5 meciuri de 2 ori s-a impus Roma, odata au remizat si de 2 ori s-a impus Napoli.

 

Pronosticul nostru: Ambele echipe sa marcheze – cota 1.52 la William Hill

Suplimentar: Amatorii de cote mai mari pot incerca scor corect 1-1 cota 7.50 la William Hill.

Foarte multi specialisti vad acest meci ca o potentiala remiza asadar se poate incerca un X pauza sau final

 

Scris de Fulgusin Marcel