Pronosticuri pariuri - Carpi vs Bologna - Serie B


Pronosticuri pariuri – Carpi vs Bologna – Serie B

Carpi vs Bologna

Data: 01 aprilie 2015
Ora: 21:30

In oferta slaba de astazi am remarcat un meci foarte interesant din etapa 34-a, a ligii secunde de fotbal italiene.

Liderul seriei, Carpi va intalni ocupanta locului doi, Bologna care se afla la noua puncte distanta de primul loc. Avand o diferenta consistenta, Carpi s-ar multumi evident si cu un rezultat de egalitate mai ales ca se afla si la 13 puncte de locul al 3-lea, care duce in play-off si nu direct in Serie A. Desi nimeni nu le dadea vreo sansa la inceputul sezonului, Carpi jucand doar trei ani in liga a-3a italiana pana la promovarea in liga secunda,  liderul poate pastra o diferenta considerabila in fruntea clasamentului. De la gazde va lipsi fundasul Suagher accidentat si mijlocasul Pasciuti suspendat.

Echipa probabila Carpi: Gabriel – Struna, Romagnoli, Gagliolo, Letizia – Porcari, Bianco – Molina, Lollo, di Gaudio – Lasagna

Oaspetii de astazi ocupa pozitia secunda a clasamentului dar fata de gazde, parcursul era oarecum de asteptat avand in vedere istoria recenta a echipei participanta in Serie A. Aflandu-se la doar 4 puncte fata de locul al-3lea ocupat de Vicenza, Bologna are mai mare nevoie de puncte si faptul ca a primit un singur gol in ultimele 5 meciuri le da ocazia jucatorilor oaspeti sa spere la cel putin un punct pe terenul liderului. Atacantii Acquafresca si Mancosu dar si mijlocasul Krstici vor fi absenti datorita unor accidentari.

Echipa probabila Bologna: da Costa – Oikonomou, Maietta, Gastaldello – Casarini, Matuzalem, Zuculini, Laribi, Morleo – Cacia, Sansone

Avand in vedere ca se vor infrunta ocupanta locului intai si cea de pe locul secund, ne asteptam la un meci echilibrat, in care niciuna din echipe nu va forta, un punct fiind mai bun decat niciunul.

Pronostic Carpi vs Bologna: Sub 2.5 goluri @ 1.57 la Unibet

Pronostic cota mare Carpi vs Bologna: Partida se incheie la egalitate, X @ 3.00 la Unibet

scris de Stefan

Vezi pe net acest duel: Carpi vs Bologna live online