Pronosticuri pariuri Avellino vs Modena - Serie B


Pronosticuri pariuri Avellino vs Modena – Serie B

Avellino vs Modena

Joi ,2 aprilie, de la ora 21:45, are loc intalnirea Avellino vs Modena, contand pentru etapa a34a a ligii secunde de fotbal din Italia.

Avellino se afla pe pozitia a6a a clasamentului, dar trece printr-o perioada extrem de nefasta. A pierdut ultimele 3 partide disputate, iar locul sau din play-off nu mai este atat de sigur. Avellino a marcat 32 de goluri si a primit 30 pana Joi ,2 aprilie, de la ora 21:45, are loc intalnirea Avellino vs Modena, contand pentru etapa a34a a ligii secunde de fotbal din Italia.acum, in partidele sale inscriindu-se in medie doar 1.9 goluri/meci. Doar in 11 meciuri din cele 33 s-a depasit bariera de 2 goluri. Acasa, situatia defensiva a echipei este una extrem de roza, incasand doar 10 goluri in 17 meciuri.

Echipa probabila Avellino (3-5-2): Frattali – Fabbro; Pisacane; Bittane – Chiosa; Regoli; Schiavon; Kone; Arini – Comi; Soumare

Modena este destul de departe de play-off in acest sezon. Sunt la 8 puncte distanta de Livorno, ocupanta ultimei pozitii calificante in fazele finale ale campionatului. Cu toate astea, Simone Pavan a reusit sa creeze o echipa muncitoare, extrem de organizata si de darza. In meciurile disputate de Modena s-au marcat in medie doar 1.7 goluri, mai putin decat in ale oricarei alte echipe. Nu mai putin de 27 din cele 33 de partide au fost under 2.5 goluri. Defensiva lor functioneaza la parametrii ridicati si in deplasare, unde au primit doar 18 goluri, cu o medie de 1.1 goluri incasate/meci.

Echipa probabila Modena (4-3-3): Pinsoglio – Rubin; Marzorati; Gozzi; Calapai – Signori; Martinelli; Schiavone – Acosty; Granoche; Garritano

Partida tur Avellino vs Modena s-a incheiat cu scorul de 2-1, fiind totusi un meci extrem de tacticizat. Tinand cont de faptul ca se intalnesc echipele in ale caror meciuri s-au marcat cele mai putine goluri in acest sezon si de forma relativ slaba a gazdelor, tind sa cred ca va fi un meci inchis.

Pronostic Avellino vs Modena: Under 2.5 goluri, la o cota de 1.52, la Unibet

Pont pariuri cota mare Avellino vs Modena: Meciul se termina la egalitate, cota 3 la Unibet

Scris de Adrianul

Vezi pe net acest duel: Avellino vs Modena live online