Pronosticuri fotbal - Palermo vs Frosinone - Serie A


Pronosticuri fotbal – Palermo vs Frosinone – Serie A

Runda a-16a din Serie A ne propune pentru sambata 12 decembrie duelul, Palermo vs Frosinone, care va incepe de la ora 19:00.

Gazdele abordeaza acest duel din postura de ocupanta a locului 17 in Serie A cu 15 puncte, doar un punct peste adversara de sambata care ocupa prima pozitie retrogradabila. Palermo are o stagiune de cosmar pana acum iar situatia poate deveni dramatica in cazul in care elevii lui Ballardini nu se impun pe teren propriu. Cu doar 4 succese pana acum si nu mai putin de 8 infrangeri, gruparea roz-neagra are o serie de 3 partide fara succes si o singura victorie in ultimele 8 partide oficiale. Palermo vine dupa infrangerea din campionat cu Atalanta scor 0-3 iar inainte de acest duel roz-negri au mai suferit o infrangere umilitoare, de data aceasta pe teren propriu, 2-3 cu Alessandria in Cupa Italiei. Formatia lui Ballardini are un golaveraj de doar 13 goluri marcate si 23 primite iar cu o asemenea aparare e greu sa te mentii in Serie A. Pe teren propriu Palermo a obtinut in acest sezon doar 8 puncte ocupand pozitia a-18a intr-un astfel de clasament.

Palermo vs Frosinone

Oaspetii de la Frosinone fac deplasarea la Palermo cu gandul la obtinerea unor puncte care sa le permita distantarea de pe pozitiile retrogradabile. Nou-promovata ocupa locul al-18lea in Serie A cu doar 14 puncte dupa 15 etape iar obiectivul de ramenere in prima liga de fotbal italiana este greu de realizat. Elevii lui Stellone au obtinut pana acum doar 4 victorii si au ajuns la un total de 9 infrangeri dupa ultima etapa. Alb-albastrii au cedat pe teren propriu in fata lui Chievo cu 0-2 iar in ultimele 5 dueluri din campionat acestia au un singur succes. Acesta a venit intr-un spectaculos 3-2 pe teren propriu cu Verona, o contracandidata la retrogradare. Pe teren strain Frosinone a obtinut in aceasta stagiune un singur punct in 7 dueluri, culmea, pe terenul campioanei Juventus intr-un 1-1.

Partida de sambata va fi primul duel direct dintre Palermo si Frosinone. Ambele grupari au sezoane extrem de slabe insa la Palermo nu multa s-ar fi asteptat sa evolueze atat de slab. Elevii lui Ballardini pot intra serios in calculele pentru retrogradare chiar daca este abea etapa a-16a deoarece Palermo nu arata semne de imbunatatire a jocului. Partida de sambata poate fi considerata „una de 6 puncte” iar formatia care pierde va avea un dezavantaj serios in calculele de final de sezon. Ma astept ca Palermo sa faca tot posibilul pentru a castiga si a incerca sa-si revina si cred ca intre cele doua formatii exista in continuare o diferenta de valoare in favoarea gazdelor. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Palermo castiga.

Pronostic Palermo vs Frosinone: Palermo castiga @ 1.72 la Unibet.

Pronostic mai mare Palermo vs Frosinone: Palermo castiga 1-0 @ 7.50 la Unibet.

Statistica Stefan in luna decembrie: 9W – 5L (33W – 17L noiembrie).

Oferta online de pariuri – Palermo vs Frosinone – Unibet.

Palermo vs Frosinone