Pronosticuri fotbal - Lazio vs Sampdoria - Serie A


Pronosticuri fotbal – Lazio vs Sampdoria – Serie A

Runda a-16a din Serie A ne propune pentru luni 14 decembrie duelul, Lazio vs Sampdoria, care va incepe de la ora 21:45.

Lazialii abordeaza duelul cu Sampdoria de luni venind dupa o remiza obtinuta joi in Europa League. Italienii au facut deplasarea in Franta pentru ultimul duel al grupei cu Saint Etienne si au incheiat la egalitate scor 1-1 obtinand astfel pozitia intai in grupa. In campionat Lazio nu sta deloc bine si in acest moment ocupa pozitia a-12a dupa o cadere dramatica in clasament. Cu doar 19 puncte acumulate din 45 posibile si cu o serie neagra de 6 partide in campionat fara victorie, obiectivul lui bianco-celestilor este greu de realizat in acest moment. Trupa condusa de Pioli isi dorea la inceputul stagiunii o clasare pe loc european insa prima pozitie europeana ocupata in acest moment de Roma este la 10 puncte distanta. In ultima etapa Lazio a pierdut derby-ul cu Juventus pe teren propriu scor 0-2 si a ajuns la un total de 8 infrangeri in acest sezon. Pe teren propriu celestii au obtinut in acest sezon 16 puncte, clasandu-se pe locul al-8lea intr-un astfel de clasament.

Lazio vs Sampdoria

Sampdoria pe de alta parte se afla intr-o situatie si mai dificila ca adversara sa de luni. Formatia condusa de Vincenzo Montella ocupa pozitia a-16a in Serie A cu doar 16 puncte acumulate dupa 15 etape. Alb-albastrii au si ei o serie incredibil de slaba formata din 6 partide fara victorie dintre care 4 infrangeri. In ultima etapa elevii lui Montella au primit vizita lui Sassuolo suferind cel de-al 7 esec al stagiunii, 1-3. In ceea ce priveste partidele disputate de Sampdoria in deplasare pana acum, genovezii au obtinut doar 2 puncte din 7 partide si ocupa locul 20 intr-un clasament al deplasarilor. Golaverajul Sampdoriei indica 21 de goluri marcate si 25 primite, un numar fantastic de mare de goluri primite pentru o formatie care excela in sezoanele trecute la capitolul defensiva.

In ultimele 5 dispute directe dintre Lazio si Sampdoria s-au inregistrat 4 victorii pentru Laziali si o alta partida s-a incheiat la egalitate. Cel mai recent duel a avut loc pe 16 mai anul acesta iar Lazio castiga pe terenul Doriei cu 1-0. Ambele formatii se chinuie in aceasta perioada si nu reusesc sa opreasca seria de rezultate negative in campionat astfel incat un egal nu ar ajuta pe nimeni. Lazio a obtinut rezultate foarte bune pe teren propriu pana acum cu mici exceptii in ultima perioada, si ma astept ca baietii lui Pioli sa invinga si sa incerce sa reintra in lupta pentru un loc european. Nu cred ca Sampdoria la forma actuala poate emite pretentii la Roma. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Lazio castiga.

Pronostic Lazio vs Sampdoria: Lazio castiga @ 1.52 la Unibet.

Pronostic mai mare Lazio vs Sampdoria: Lazio castiga 3-1 @ 15.00 la Unibet.

Statistica Stefan in luna decembrie: 12W – 8L (33W – 17L noiembrie).

Oferta online de pariuri – Lazio vs Sampdoria – Unibet.

Lazio vs Sampdoria