Pronosticuri fotbal - Cagliari vs Ascoli - Serie B


Pronosticuri fotbal – Cagliari vs Ascoli – Serie B

Etapa a-14a din Serie B ne propune pentru luni 23 noiembrie duelul, Cagliari vs Ascoli care va incepe de la ora 21:30.

Liderul Cagliari primeste vizita lui Ascoli din postura echipei mai in forma. Gazdele vin dupa 4 victorii consecutive si au o serie de 5 partide fara infrangere. Ultima infrangere a celor de la Cagliari a venit pe 17 octombrie cu Novara iar de atunci Cagliari a obtinut 13 puncte. Partida care a intrerupt seria de victorii consecutive este egalul cu Perugia din deplasare scor 0-0. In ultima etapa din campionat, gazdele de luni s-au deplasat pentru duelul cu Spezia pe care l-au castigat categoric cu 3-0 in fata unei echipe de mijlocul clasamentului. Pe teren propriu clubul ros-albastru a obtinut in acest sezon 21 de puncte din 21 posibile avand un parcurs perfect cu un golaveraj de 20 la 6. Fiind cea mai in forma echipa din Serie B, Cagliari tinteste spre promovare in Serie A si are tot dreptul sa o faca dupa jocul prestat.

Cagliari vs Ascoli

Cei de la Ascoli sunt intr-o situatie diametral opusa, acestia traversand o forma foarte slaba. Dupa ce au reusit promovarea in Serie B, cei de la Ascoli au inceput stagiunea cu stangul iar acea infrangere anunta un sezon foarte dificil pentru acestia. In acest moment clubul alb-negru ocupa doar locul al-19lea cu 13 puncte iar obiectivul de ramanere in Serie B pare greu de obtinut si departe. Prima pozitie care permite salvarea este ocupata de Salernitana care are 15 puncte iar ultimul loc ocupat de Como este la doar 5 puncte distanta. Ultima etapa insa le-a adus celor de la Ascoli „o raza de lumina” acestia castigand cu 1-0 duelul de pe teren propriu cu Perugia si au urcat 2 pozitii in clasament. Pe teren strain oaspetii de luni au obtinut din 6 dueluri doar 3 puncte avand un golaveraj de 5 la 11.

Cel mai recent duel dintre cele doua formatii s-a disputat pe 27 mai 2007 iar Ascoli se impunea atunci cu 2-1. Diferenta de valoare, de experienta dar si de forma este evidenta in acest moment si nu pot vedea decat o favorita in duelul de luni. Cagliari evolueaza pe teren propriu unde are un parcurs fara greseala si ma astept sa-si adjudece si cele 3 puncte de luni astfel incat pronosticul meu pentru biletul zilei este Cagliari castiga.

Pronostic Cagliari vs Ascoli: Cagliari inscrie minim 2 goluri @ 1.55 la Unibet.

Pronostic mai mare Cagliari vs Ascoli: Cagliari -1.5 handicap @ 2.10 la Unibet.

Statistica Stefan in luna noiembrie: 18W – 8L (70W – 37L octombrie).

Oferta online de pariuri – Cagliari vs Ascoli – Unibet.

Cagliari vs Ascoli