Ponturi pariuri - Palermo vs Fiorentina - Serie A


Ponturi pariuri – Palermo vs Fiorentina – Serie A

Palermo vs Fiorentina

Palermo are evolutii slabe in acest sezon de Serie A, pierzand 3 din ultimele 5 partide, dar reusind totusi o victorie importanta in fata rivalilor de la retrogradare, Frosinone, cu scorul de 4-1. Aceasta pauza de iarna a venit intr-un moment cum nu se poate mai bun pentru Palermo, deoarece in aceasta pauza antrenorul a avut timp sa-si pregateasca elevii si sa aduca ceva stabilitate la echipa dupa eliminarea din Cupa Italiei de Alessandria, formatie de liga a 3 a. In ciuda acestor rezultate mai putin favorabile, Palermo are in cuplu de atac Vasques – Gilardino un pericol pentur poarta oricarui adversar si pentru a ramane in prima liga. De la echipa a plecat Luca Rigoni la Genoa, in timp ce Arteaga a semnat si el viza medicala pentru un transfer. Fundasul Gonzalez este suspendat pentru aceast partida.

Echipa probabila ( 4-3-1-2 ) : Sorrentino; Struna, Goldaniga, Andelkovic, Lazaar; Hiljemark, Jajalo, Chochev; Vazquez; Gilardino, Trajkovski

Fiorentina sunt pregatiti sa ramana in fruntea clasamentului si in acest inceput de an, avand nevoie de un rezultat pozitiv in fata unei echipe ce nu a impresionat. Echipa lui Paulo Sousa vine dupa o victorie cu Chievo, lasand in urma rezultatele mai putine favorabile din partidele cu Juventus si din cupa cu Carpi.  Chiar daca fanii la inceputul lui octombrie nu credea ca echipa lor va putea sa se mentina in fruntea clasamentului, jucatorii au demonstrat contrariul. Matias Vecino a avut evolutii excelente la mijlocul terenului impreuna cu Borja Valero si Badelj. Sousa are intreg lotul la dispozitie pentru aceasta partida, dar mai mult ca sigur va roti din nou lotul, asteptandu-l meciuri importante cu Lazio si Milan.

Echipa probabila ( 3-4-2-1 ) : Tatarusanu; Tomovic, Rodriguez, Astori; Bernardeschi, Vecino, Badelj, Alonso; Ilicic, Borja Valero; Kalinic

Meciurile din deplasare ale Fiorentinei se termina de obicei cu goluri in ambele porti. Ambele echipe sunt capabile sa inscrie, iar daca jucatorii celor de la Palermo au reusit sa-si revina in aceasta pauza, ar putea sa puna probleme serioase echipei oaspete. Din acest motiv voi miza pe biletul zilei pe faptul ca ambele echipe vor marca.

Pronostic Palermo vs Fiorentina : ambele echipe sa marcheze, la o cota de 1,92 la Unibet

Pont pariuri cota mare Palermo vs Fiorentina : X pauza – 2 final, la o cota de 5,20 la Unibet

Scris de Marius

Oferta pariuri online si cote Palermo vs Fiorentina – Unibet

Capture