Ponturi pariuri - Crotone - Napoli - Serie A

Meci cu goluri multe

sursa foto: skysports.com

Napoli se descurca foarte bine in actuala editie de campionat

In aceasta seara, de la ora 21:45, Napoli va face deplasarea pe „Stadio Ezio Scida”, acolo unde va da piept cu Crotone, intr-o partida in care ne asteptam ca spectacolul sa nu lipseasca, iar golurile sa vina intr-un numar cat mai mare.

Crotone, desi este echipa gazda si are de partea sa avantajul propriului teren, porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, fapt ce nu mira pe nimeni, urmand totusi sa dea piept cu o adversara mult mai puternica. „Rechinii” se afla in acest moment in partea de jos a clasamentului din Serie A, ocupand locul 18, primul ce duce in esalonul secund al fotbalului italian. Trupa lui Walter Zenga a adunat 15 puncte in cele 18 etape de pana acum, reusind patru victorii si trei remize, suferind 11 infrangeri, partide in care a marcat doar 13 goluri, incasand nu mai putin de 36. Crotone nu a reusit decat o singura victorie in ultimele sapte meciuri oficiale, contra celor de la Chievo Verona, suferind insa sase infrangeri, pierzand cu Genoa, Juventus, Udinese, Sassulo sau Lazio.

Napoli de partea cealalta este vazuta ca favorita certa in aceasta seara, fapt ce nu mira pe nimeni, fiind totusi o echipa mult mai puternica, ce are resursele necesare pentru a se impune pe orice stadion al lumii. Napoletanii fac un sezon foarte bun, in acest moment aflandu-se pe primul loc in clasamentul campionatului italian, fiind la un punct de Juventus, ocupanta locului secund. Cele 18 etape de pana acum au adus 14 victorii, trei remize si o infrangere pentru trupa lui Maurizio Sarri, partide in care a marcat nu mai putin de 41 de goluri, primind doar 13. Napoli este neinvinsa in deplasare in actuala editie de campionat, in cele noua partide disputate in afara propriului teren reusind opt victorii, remizand o data.

Judecand dupa valoarea, dar si dupa evolutiile celor doua echipe, cel mai probabil Napoli se va impune, insa noi vom miza pe varianta golurilor, minim trei fiind suficiente pentru a ne aduce profit, bazandu-ne in special pe forta ofensiva a oaspetilor.

Pont Crotone – Napoli: peste 2,5 goluri

Cota 1.60 la Unibet

Pont cota mare Crotone – Napoli: peste 3,5 goluri

Cota 2.60 la Unibet

○ Statistica pe luna decembrie: 24W – 1V – 19L

○ Statistica pe luna noiembrie: 50W – 0V – 31L

Oferta agentiilor de pariuri online pentru Crotone – Napoli

Crotone - Napoli