Pronosticuri Fotbal - Palermo vs AC Milan - Serie A


Pronosticuri Fotbal – Palermo vs AC Milan – Serie A

Palermo vs AC Milan

Duelul Palermo vs AC Milan, un meci de mijlocul clasamentului. Desi cu abordari diferite la inceputul sezonului, rezultatele le-au adus pe cele doua echipe la diferenta de 3 puncte.

Gazdele  au reusit un sezon foarte bun pana in acest moment dupa revenirea in Serie A, iar obiectivul reprezentat de lupta pentru evitarea retrogradarii pare deja realizat aflandu-se la 14 puncte de zona periculoasa. Forma atacantilor Paulo Dybala si Frank Vazquez pare sa fie cheia succeselor lui Palermo. Doi atacanti ce se inteleg excelent dar care in ultimele partide nu au mai evoluat la acelasi nivel. Cu cei doi atacanti in lipsa de forma, atacul a avut mult de suferint, Palermo neinscriind in ultimele 4 partide. Antrenorul gazdelor nu se va putea baza pe Sinisa Andjelkovic, suspendat si pe Michel Morganella accidentat.

Echipa probabila Palermo: Sorrentino, Vitiello, Gonzalez, Terzi, Daprela, Barreto, Maresca, Rigoni, Quaison, Vazquez si Dybala.

In urma ratarii calificarii in Europa, Clarence Seedorf a fost inlocuit de o alta legenda a Milanului Filippo Inzaghi. Insa optimismul nu a durat mult, aparand deja speculatii in privinta celui care ii va lua locul pe banca Milanului. Rossoneri au castigat doar 9 din cele 28 de meciuri ale acestui sezon si se afla acum la 9 puncte de ultimul loc ce duce in Europa. In ultima partida dinaintea pauzei competitionale, Milanul a reusit sa obtina 3 puncte dupa dubla lui Menez din partida cu Cagliari. Oaspetii au numerosi indisponibili, precum: Cristian Zapata, Stephan El Shaarawy, Cristian Zaccardo, Adil Rami si Riccardo Montolivo.

Echipa probabila AC Milan: Lopez, Abate, Mexes, Paletta, Antonelli, Poli, De Jong, Bonaventura, Honda, Menez si Destro.

Ultima partida directa a reprezentat la acea vreme o mare surpriza, in etapa a 10a Palermo reusind sa invinga pe San Siro Milanul cu 2-0. Ar trebui sa avem parte de un meci spectaculos avand in vedere ca in ultimele 10 intalniri s-au inscris 31 goluri.

Pronostic pariuri Palermo vs AC Milan: Ambele echipe marcheaza @ 1.84 la Unibet.

Pronostic cota mare Palermo vs AC Milan: X final  @ 3.20 la Unibet.

Statistica Stefan: 4W- 2L.

Vezi pe net acest duel: Palermo vs AC Milan live online