Pronosticuri Fotbal - As Roma vs Napoli - Serie A


Pronosticuri Fotbal – As Roma vs Napoli – Serie A

As Roma vs Napoli

Sambata 04 aprilie de la ora 13:30, va avea loc al 144-lea „Derby al Soarelui”, As Roma vs Napoli.

Cu mari asteptari la titlul de campioana sau macar la o lupta umar la umar pana la final si cu un inceput de sezon excelent, As Roma a reusit contra-performanta de a obtine dupa victoria de la Udinesse, doar 2 succese in 11 meciuri. Astfel distanta fata de liderul Juventus este acum de 14 puncte fiind posibila de recuperat doar pe hartie. Dar pierderea titlului pare a fi o problema mai mica pentru Romani decat apropierea rivalei de-o viata, Lazio la un singur punct de locul al 2lea. Gazdele nu vor putea conta pe Gervinho iar prezenta capitanului Francesco Totti este o incertitudine. Marea problema insa pentru Rudi Garcia o reprezinta seria de meciuri fara victorie pe teren propriu a Romei care nu a mai invins pe Stadio Olimpico din noiembrie.

Echipa probabila As Roma: De Sanctis, Florenzi, Manolas, Astori, Holebas, Pjanic, De Rossi, Nainggolan, Ljajic, Iturbe si Ibarbo.

Pentru oaspeti pauza competitionala pare sa fi venit la timpul potrivit, Napoli reusind sa salveze un punct impotriva Atalantei pe final, o echipa a Atalantei ce a evoluat 35 minute in inferioritate numerica. Lucrurile nu par sa mearga deloc cum trebuie iar Rafa Benitez pare aproape de o despartire de Napoletani. Napoli ocupa un dezamagitor loc 5, fiind amenintata de Fiorentina ce se afla la doar un punct in spate. Asadar obiectivul stabilit la inceputul campionatului, un loc de Champions League pare tot mai departe nu datorita punctelor diferenta ci a jocului inconstant. Pentru Napoli doar accidentatul de durata, Michu va fi indisponibil, Rafa Benitez avand tot  restul lotului valid.

Echipa probabila Napoli: Andujar, Maggio, Albiol, Koulibaly, Ghoulam, Gargano, Lopez, Hamsik, Gabbiadini, Callejon si Higuain.

Oaspetii au castigat ultimele 3 trei intalniri directe dar Romanii stau mult mai bine la statistica generala avand 52 de victorii fata de 41 ale Napoletanilor. Avand in vedere ca niciuna din echipe nu trece prin cea mai buna forma iar o infrangere ar fi dezastruasa pentru ambele, ar trebui sa vedem un meci incrancenat, in care „un egal e mai bun decat o infrangere”.

Pronostic pariuri As Roma vs Napoli: Ambele echipe marcheaza @ 1.80 la Unibet.

Pronostic cota mare As Roma vs Napoli: X final @ 3.30 la Unibet.

Statistica Stefan: 4W- 2L.

Vezi pe net acest duel: As Roma vs Napoli live online