Parma - Juventus. Diferență prea mare de valoare.

Jocul care închide ziua de sâmbătă din fotbalul italian este cel dintre Parma și Juventus, programat de la ora 21:30 pe Stadio Ennio Tardini. Cele două formații nu s-au mai întâlnit de 3 ani, iar cu siguranță fanii echipei gazdă vor fi prezenți cu mare interes la stadion pentru a vedea la treabă pe lângă formația favorită, și pe Bătrâna doamnă alături de vedetele sale.
parma juventus

Parma primește din partea caselor de pariuri a doua șansă la victorie deoarece deține un lot mult mai slab valoric, dar speră să reușească un rezultat pozitiv în compania campioanei Italiei din postura de outsider. Echipa condusă de la margine de italianul D Aversa a promovat anul trecut în primul eșalon italian, și speră să facă o figură frumoasă și bineînțeles, să mai aibă ocazia și sezonul viitor să joace contra granzilor din Seria A. Debutul nu a fost deloc bun pentru Parma care a înregistrat un singur punct din cele șase puse în joc, acesta venind chiar în prima etapă pe teren propriu în fața celor de Udinese, scor 2-2. Recent, au pierdut pe terenul lui Spal cu scorul de 1-0.

Juventus se deplasează pe Stadio Ennio Tardini cu dorința de a izbuti un nou succes care să o mențină pe prima poziție din Seria A. Bătrâna doamnă își dorește să realizeze un nou sezon de excepție care la final să îi ofere dreptul să ridice trofeul de campioană pentru a 8-a oara la rând. Juventus va încerca să își facă viața mult mai ușoară în acest an deși echipele care vor încerca să o încurce pe campioană sunt extrem de bine pregătite, iar cu siguranță Masimmiliano Allegri va avea mult de lucrat alături de jucătorii săi. Juventus a debutat cu o victorie în acest start de campionat în fața celor de la Chievo la Verona,scor 2-3, grazie golului marcat de Bernardeschi în ultimul minut. Etapa trecută a înregistrat un nou succes în fața celor de la Lazio Roma, scor 2-0, în care Cristiano Ronaldo nu a reușit să debuteze cu gol pentru juventini, fiind convins că la Parma va avea mai multă șansă.

Duelul se anunță extrem de dezechilibrat dacă privim la cotele oferite de casele de pariuri, Juventus fiind de departe echipa favorită la câștigarea jocului, mai ales că Parma se dovedește a merge pe un sistem extrem de ofensiv care o poate costa scump în acest sezon. De aceea voi merge pe o victorie destul de clar a juventinilor în această seară cu o mare șansă să asistăm la cel puțin 3 reușite marcate de campioana Italiei.

Pronosticuri Schalke 04 - FC Porto