Pariuri fotbal Livorno vs Lanciano - Serie B


Pariuri fotbal Livorno vs Lanciano – Serie B

Livorno vs Lanciano

Joi incepand cu ora 21:30 pe stadionul Armando Picchi se vor intalni Livorno vs Lanciano, meci contand pentru etapa a 34-a a ligii secunde de fotbal a campionatului italian.

Cele doua echipe sunt despartite de doar 1 punct in clasament, Livorno aflandu-se pe locul 8, ultimul care duce in play-off-ul pt accederea in prima liga, cu 47 de puncte in 33 de meciuri. Lanciano se afla 2 locuri mai jos in clasament, pe locul 10 cu 46 de puncte in 33 de meciuri, intre ele pe locul 9 pozitionandu-se Perugia la egalitate de puncte cu Livorno, dar golaveraj mai slab. Livorno a pierdut putin din turatie, avand 3 infrangeri consecutive, ultimele 2 chiar cu noul antrenor, fostul mare international italian Christian Panucci.

Lanciano are un sezon destul de bun avand doar 7 infrangeri in 33 de partide si se lupta pentru un loc in play-off. Meciul tur dintre cele doua echipe s-a terminat cu victorie la limita a oaspetilor de azi, Lanciano, cu 1-0, gol marcat pe final in minutul 81 din penalty de catre Piccolo dupa eliminarea lui Ceccherini. Livorno, pe teren propriu a acumulat 30 de puncte in 16 meciuri avand 9 victorii, 3 egaluri si 4 infrangeri (ultimele 2 infrangeri fiind in ultimele 3 etape) cu un golaveraj de 33 goluri inscrise si 17 primite. De partea cealalta, oaspetii in deplasare in 16 meciuri au tot atatea puncte, avand doar 2 victorii, 10 egaluri si 4 infrangeri (3 dintre infrangeri fiind in ultimele 5 etape), cu un golaveraj de -3, inscriind 19 si primind 22. Golgeterii adversarelor de azi, Vantangiatto (Livorno, 12 goluri in 32 de meciuri) si Monachello (Lanciano,8 goluri in 28 de meciuri) promit sa ne incante si azi cu goluri.

Pronostic Livorno vs Lanciano: ambele echipe marcheaza, cota de 1,95 la Unibet

Pont pariuri cota mare Livorno vs Lanciano: peste 2.5 goluri in meci la o cota de 2.33 la Unibet

Vezi pe net acest duel: Livorno vs Lanciano live online