Palermo vs Napoli - Serie A - Analiza si pronostic


Palermo vs Napoli – Serie A – Analiza si pronostic

Data: 14 Februarie 2015
Ora: 21:45
Deplasare dificila pentru napoletani!

Salutare indragostitilor de pariuri! Ce poate fi mai frumos pentru noi toti decat un weekend plin de fotbal? Astazi avem doua partide din Serie A, iar eu mi-am indreptat atentia catre cea de-a doua, dintre Palermo si Napoli. Gazdele au pierdut etapa trecuta pe terenul lui Inter, scor 0-3 oarecum neasteptat, insa acasa se prezinta cu totul si cu totul diferit, fiind printre cele mai solide echipe din Italia. Palermo a pierdut o singura data pe teren propriu si practic doar Juve si Roma stau mai bine in Serie A din acest punct de vedere. Per total, Palermo ocupa locul noua in clasament, cu 30 de puncte si un golaveraj de 34-36, admirabil din punct de vedere ofensiv, dar dezastruos daca ne raportam la defensiva.

Ma astept ca Palermo sa etaleze in continuare formula de 3-5-2, Dybala fiind pionul principal in atac, practic jucatorul de baza al echipei. Enzo Maresca si Roberto Vitiello nu vor putea fi folositi din cauza unor accidentari, iar Giancarlo Gonzalez este suspendat si va rata si el duelul cu Napoli.

Echipa probabila Palermo (3-5-2): Sorrentino – Andjelkovic, Terzi, Daprela – Morganella, Barreto, Bolzoni, Rigoni, Lazaar – Dybala, Vazquez

Pe de alta parte, Napoli vine la acest meci dupa patru victorii consecutive, fiind singura echipa alaturi de Torino care se poate lauda cu maxim de puncte in precedentele patru runde. Higuain si colegii sai spera tot mai mult acum la locul doi, fiind despartiti de aceasta pozitie de patru puncte. Momentan trupa pregatita de Benitez este a treia, cu 42 de puncte, iar in ultima vreme mi-a lasat impresia ca pare capabila sa se bata la locul secund, mai ales ca AS Roma a calcat stramb de mai multe ori de la inceputul acestui an. Napoli este a doua in clasamentul depalsarilor din Serie A, cu 21 de puncte din 33 posibile.

Rafa Benitez nu este nici el ferit de indisponibilitati. Mai precis, Michu, Mesto, Insigne si Zuniga nu vor face deplasarea cu echipa, fiind accidentati, plus ca va mai rata meciul si Mertens, suspendat pentru aceasta runda.

Echipa probabila Napoli (4-2-3-1): Cabral – Maggio, Albiol, Koulibaly, Strinic – Gargano, Lopez – Callejon, Hamsik, Gabbiadini – Higuain

Meciul tur a intrerupt o serie de patru victorii consecutive in meciurile directe ale lui Napoli. Mai exact am avut parte de o super remiza, scor 3-3 pe terenul oaspetilor de astazi in finalul lunii Septembrie.

Pronostic Palermo vs Napoli: Ambele marcheaza @ 1.65 la WilliamHill

Pont secundar Palermo vs Napoli: Peste 2.5 goluri @ 1.80 la Unibet

Scris de Adi
Ponturi 2014: 73W – 6V – 47L
Ponturi Ianuarie: 17W – 2V – 10L
Ponturi Februarie: 6W – 3V – 1L

Vezi pe net acest duel: Palermo vs Napoli live online