Napoli - Milan. Rossoneri debutează în noul sezon de Seria A.

Programul etapelor realizat de federația italiană de fotbal ( F.I.G.C) se pare că le-a făcut pe plac fanilor, programând încă din primele runde cele mai importante meciuri ale sezonului din Italia. În această seară vom avea parte de încă un super duel, cel dintre Napoli și AC Milan, meci programat de la ora 21:30 pe Stadio San Paolo. Milanezii încă nu au debutat în campionat, în timp ce napoletanii par să fi prins aripi după succesul de pe Olimpico.
napoli milan

Perioada verii și-a pus amprenta din nou pe clubul napoletan care a trecut din nou prin câteva schimbări, de această dată la nivel de antrenorat unde șefii acestei formații cred în echipa lor și sunt pregătiți să aducă un antrenor capabil să câștige titlul mult visat pe San Paolo. Carlo Ancelotti a fost alesul conducerii care va avea o misiune extrem de dificilă la Napoli, dar care are experiența de partea sa în această confruntare cu timpul. Câștigătorul de UCL alături de Real Madrid și Milan a debutat cum nu se putea mai bine la vicecampioana Italiei, scor 2-1 pe Olimpico în fața lui Lazio după un joc controlat foarte bine de Hamsik&Co, câștigând astfel un moral foarte bun înaintea disputei contra milanezilor.

Milan-ul nu a debutat încă în noul sezon de Seria A, dar este pregătită să o facă pe San Paolo unde simte că o va aștepta un adevărat infern datorită publicului formației napoletane. Echipa antrenată de vulcanicul Gennaro Gattuso simte că poate contracara mișcările impuse de Carlo Ancelotti de-a lungul jocului prin atitudinea de învingător transmisă de fostul căpitan al Milan-ului. Rosonerii trebuie să își ia revanșa pentru sezonul trecut când nu au reușit mare lucru, calificarea în grupele UEL ne fiind satisfăcătoare pentru măreția acestei echipe care s-a plafonat și mai mult odată cu venirea patronilor chinezi, investițiile deși sunt pe măsură, manageriatul este extrem de slab, ne potrivit de altfel cu cerințele unei echipe de fotbal.

Napoletanii primesc din partea caselor de pariuri o cotă extrem de atractivă dacă ne gândim la jocul de pe Olimpico și la faptul că rosonerii nu au debutat încă în noul sezon, iar prestația acestora poate să fie una extrem de eficientă fie una complet diferită față de anul trecut. Cred în victoria echipei lui Carlo Ancelotti care are departea sa pe lângă terenul propriu și experiența, un lot omogen care va face cu siguranță diferența în acest joc, rosonerii fiind nevoiți să fie foarte bine așezați în vulcanul de la San Paolo deoarece sunt convins că Hamsik&Co vor profita de fiecare spațiu liber.

Pronosticuri Schalke 04 - FC Porto