Napoli - Fiorentina. De patru ani așteaptă trupa Viola un nou succes pe San Paolo

Cel mai interesant duel din fotbalul italian din această zi de sâmbătă este cel dintre Napoli și Fiorentina, programat astfel de la ora 19:00 pe Stadio San Paolo. Vicecampioana are mare nevoie de puncte din această confruntare cu trupa Viola care vine la Napoli să continue start-ul bun de sezon prin care trece.
napoli fiorentina

Napoli va avea viață grea în această seară pe teren propriu în fața Fiorentinei în fața căreia este nevoită să aibă o cu totul altă față comparativ cu jocurile precedente când au suferit destul de mult pe faza de apărare. Trupa italianului Carlo Ancelotti traversează o perioadă astfel destul de neagră din punct de vedere defensiv, napoletanii primind în acest start de sezon nu mai puțin de 6 goluri, trei dintre acestea chiar etapa trecută din partea celor de la Sampdoria, pierzând acel joc în deplasare, fiind practic umilită în mare măsură de Quagliarella&Co. Revanșa speră să vină pentru napoletani în această seară, mai ales că suporterii nu vor accepta să vadă în continuare o asemenea indolență pe faza defensivă, Napoli fiind nevoită să-și demonstreze puterea ofensivă și bineînțeles, statura și valoarea din compartimentul de apărare în acest joc.

Fiorentina face deplasarea până la Napoli, fiind întâmpinată din postura de outsider în această seară de către napoletani, deși trupa Viola a pregătit foarte bine meciul dacă stăm să analizăm puțin conferința de presă susținută de staff-ul acestei echipe. Chiar însuși Stefane Pioli a afirmat că echipa sa poate scoate cel puțin un punct pe San Paolo deși va avea nevoie de foarte multă șansă și o concentrare în plus față de jocurile precedente. Fiorentina a reușit să câștige pe teren propriu în prima etapă în fața celor de la Chievo, făcând un show de zile mari prin cele 6 goluri marcate în acea partidă, continuând într-o manieră mult mai săracă din punct de vedere ofensiv, doar un 1-0 pe Artemio Francchi în fața celor de la Udinese. Deși este o tranziție destul de mare de la scor la scor, totuși reprezintă 6 puncte pentru Fiorentina, fiind astfel pe locul 2 în Serie A.

Oaspeții nu au mai reușit să obțină o victorie din 2014 pe San Paolo când reușea să se impună cu scorul de 0-1. În această seară, partida pare să se îndrepte cu siguranță către o victorie a napoletanilor conform bookmakerilor, dar atitudinea și jocul prestat de formația Viola nu este de lăsat în seama norocului ci trebuie observat ca fiind un factor perturbator în calea succesului echipei lui Ancelotti. De aceea, voi miza pe un gol marcat de Fiorentina în această deplasare, dar și pe un rezultat măcar de egalitate la finalul partidei.

Pronosticuri Torino - Napoli