Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Lecce vs Salernitana ponturi și pronosticuri 03.09.2023

De la 21:45, Lecce primește vizita Salernitanei în cadrul unei partide care este programată în runda cu numărul 3 din prima ligă de fotbal a Italiei.
Lecce vs Salernitana
September 03,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Lecce vs Salernitana

Faptul că ambele sunt neînvinse înseamnă că știu să își pună în valoarea atuurile, iar faptul că se joacă la Lecce o avantajează foarte puțin pe formația gazdă. Are deja o victorie acasă și a arătat prea bine în plan ofensiv, fiind unul dintre motivele pentru care vă recomand victorie Lecce, cotă 2.00 la Superbet.

Ponturi Lecce – Salernitana

ambele să înscrie - Cota 1.85⭐
Pariază acum

Lecce

  • Sezonul pentru mai multe formații din Serie A nu a început cu un meci în campionat, ci cu un duel de cupă. Așa s-a întâmplat și în cazul lui Lecce care a jucat acasă și a trecut cu 1-0 de Como.
  • Tot pe terenul propriu a jucat și în prima etapă din acest sezon. Lazio nu a fost la nivelul la care era de așteptat și deși a condus cu 1-0 la pauză, golurile lui Almqvist și Di Francesco au făcut ca echipa gazdă să câștige cu 2-1.
  • Replica a fost una la fel de bună și în fața Fiorentinei, La Firenze. 2-2 s-a terminat un meci în care din nou Lecce a revenit de la 0-2 la pauză și a egalat prin golurile lui Rafia și Krstovic.

Echipă probabilă: Falcone – Gendrey, Pongracic, Baschirotto, Gallo – Gonzalez, Ramadani, Rafia -Strefezza, Krstovic, Almqvist

Salernitana

  • Prima și singura victorie a Salernitanei din cadrul acestui sezon a venit în Cupa Italiei. 1-0 a fost scorul meciului cu Ternana, duel în care a jucat rolul de formație gazdă.
  • Debutul în Serie A 2023-2024 a venit pe Stadio Olimpico, într-un joc cu AS Roma. Deși bookmakerii așteptau să plece învinsă, Salernitana a înscris prin Antonio Candreva și meciul s-a încheiat 2-2.
  • Tot la egalitate s-a terminat și meciul din a doua rundă a campionatului Italiei. Condusă cu 1-0 încă din minutul 57, Salernitana a egalat prin golul lui Dia, venit în minutul 72.,

Echipă probabilă: Ochoa – Lovato, Gyimber, Pirola – Mazzocchi, Bohinen, Coulibaly, Bradaric – Kastanos, Candreva – Dia

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din Serie A!

Plasează pariul