Lazio - Napoli. Primul derby al sezonului în Seria A

În această sâmbătă se redeschide sezonul în Seria A TIM, oferind publicului două partide extrem de interesante care privesc principalele formații din fotbalul italian. Unul dintre aceste jocuri este cel dintre Lazio și Napoli, primul derby din acest început de sezon, onorându-ne încă din prima etapă cu o asemenea tensiune, duel programat de la ora 21:30 pe Stadio Olimpico. Cele două formații reprezintă o forță în campionatul italian, iar adesea au fost văzute ca principale candidate la titlu, fiind și de această dată aruncate în goana după cucerirea trofeului.
lazio napoli

Lazio, gazda acestei dispute, pornește conform caselor de pariuri cu șansa a doua la câștigarea jocului deși va avea de partea sa terenul propriu, lotul de fotbaliști este ceva mai inferior valoric decât cel al combatantei din această seară, iar experiența ar putea fi un lucru destul de important. Formația condusă de la margine de Simone Inzaghi a terminat sezonul pe locul 5 anul trecut, ratând calificarea în grupele UCL pe ultima sută de metri în fața celor de la Inter, iar anul acesta au datoria să repare acest lucru printr-o clasare pe podium. Formația antrenorului italian a avut parte de o vară relativ liniștită, cu nu foarte multe veniri sau plecări de la club, încercând pe cât posibil să păstreze nucleul cu care a reușit lucruri importante în 2017. Doar Felipe Anderson și De Vrij au părăsit corabia lui Pipo, primindu-i în schimb la club pe Durmisi,Acerbi,Correa și Berisha care vor încerca să pună umărul la o clasare cât mai bună a lui Lazio la final de sezon.

Napoli, oaspetele acestui joc, vine pe Stadio Olimpico cu gândul să debuteze cu dreptul în noul sezon, acest lucru fiind posibil dacă echipa napoletană va știi să abordeze jocul din această seară. Formația care anul trecut a terminat pe poziția a 2-a, încercând până în finalul sezonului să cucerească titlul de campioană, a trecut printr-o schimbare de antrenor în această vară, și implicit printr-o altă filosofie de joc care cu siguranță a afectat clubul napoletan. Carlo Ancelloti a venit să îl înlocuiască pe Maurizio Sarri pe banca lui Napoli, fiind omul dorit de conducerea clubului care își dorește anul acesta mai mult ca niciodată să spargă gheața și să aducă titlul de campioană în sudul Italiei. Omogenitatea este cea pe care mizează antrenorul italian în anul acesta, acceptând doar ca Jorginho să părăsească echipa napoletană. Acesta a fost de acord și cu transferurile lui Fabian Ruiz, Simone Verdi și Malcuit de care pot profita albaștrii de calitatea acestora.

Cele două formații promit un spectacol frumos pe Stadio Olimpico unde vor avea parte de susținerea unui public impresionant, cel puțin echipa gazdă, lazialii find convinși că dacă își vor auzi fanii, vor fii și ei la înălțime asemenea acestora, și implicit să reușească prima victorie din noul sezon. Voi miza astfel pe un meci în care ambele vor reuși să marcheze datorită celor două atacuri impresionante de care dispun, și implicit de un rezultat pozitiv pentru Lazio care nu va pierde confruntarea cu echipa lui Ancelloti.

Pronosticuri Young Boys - Manchester United