Lazio - Fiorentina. Ponturi pariuri și cote

Unul dintre cele mai tari meciuri din Seria A debutează în această zi începând cu ora 16:00 pe stadionul Olimpico acolo unde Lazio și Fiorentina se vor confrunta într-o partidă în care golurile nu ar trebui să lipsească și spectacolul să fie întreținut de fanii prezenți la stadion ce promit o atmosferă foarte frumoasă.
lazio fiorentina

Lazio încearcă să facă uitată ratarea calificării în grupele UCL și speră că anul acesta să reușească să cucerească un trofeu deoarece a trecut ceva timp de la o ultimă încoronare a formației din Roma. Lazialii conduși de pe bancă de Simone Inzaghi și-au turat motoarele destul de greu în acest sezon, reușind să obțină doar 12 puncte în cele 7 partide disputate, un procentaj destul de slab, dar care o menține în topul formațiilor pentru cupele europene. Până la jocul de săptămâna trecută, lazialii reușiseră să câștige 4 jocuri consecutive însă deplasarea în derby-ul contra echipei din oraș, AS Roma, s-a încheiat dezamăgitor pentru Lazio care a pierdut lamentabil cu scorul de 1-3, și iată cum moralul albaștrilor este la pământ înaintea start-ului de joc cu Fiorentina. Apărarea scârțâie la fel ca anul trecut, dar lipsa lui Felipe Anderson se simte foarte mult în atac astfel că ofensiva nu mai deține același suflu ca în sezonul precedent.

Lazio echipa probabila: Strakosha – Radu, Acerbi, Felipe – Lulic, Parolo, Leiva, Marusic – Alberto, Milinkovic-Savic – Immobile

250RON Pariu fara risc
Pariază acum

Fiorentina se deplasează pe Stadio Olimpico pentru a încerca să scoată un rezultat pozitiv din această partidă însă majoritatea specialiștilor nu prea îi oferă multe șanse echipei din Firenze care va avea totuși nevoie și de noroc în această după-amiază. Condusă de pe bancă de italianul Poli, Fiorentina a debutat cum nu se putea mai bine în Seria A și reușește ca după 7 runde să se afle pe locul 4 cu 13 puncte acumulate până acum, o performanță foarte mare pentru trupa Viola care își dorește să revină din nou în cupele europene, însă lupta pentru acestea este aprigă în Serie A, având nevoie totuși de o constanță în rezultate. Cu un golaveraj de 14 la 5 am putea spune că este o formație extrem de bine așezată, eficientă la finalizare, dar toate aceste elemente să desfășoară pe teren propriu deoarece în deplasare lucrurile se schimbă. Douăsprezece puncte au fost obținute pe Artemio Francchi în timp ce unul singur pe teren străin, de aici venind și lipsa șanselor pentru un rezultat pozitiv pe Olimpico. Victoria cu Atalanta din etapa trecută ar putea să mențină moralul crescut jucătorilor și astfel să vină neînvinși din capitală.

Fiorentina echipa probabila: Lafont – Milenkovic, Pezzella, Hugo, Biraghi – Gerson, Veretout, Benassi – Chiesa, Simeone, Pjaca

Ponturi pariuri și pronostic analizat Lazio – Fiorentina

Majoritatea rezultatelor s-au perindat în jurul unor trei concluzii și anume: egal, victorie Lazio sau victorie Fiorentina. De aceea, voi renunța la pariul pe soliști și voi miza pe goluri în această după-amiază deoarece privind la apărarea lazialilor, putem forța un gol al trupei Viola pe Olimpico deoarece cu un Zaza și Chiesa în mare formă, Lazio nu are cum să scape fără gol primit, iar pentru cei curajoși chiar 2 goluri înscrise de Fiorentina.

Pont pariuri Manchester United - Juventus