Juventus - Sassuolo. Cristiano Ronaldo poate marca primul gol în tricoul juventinilor chiar pe teren propriu

Un alt meci ce este așteptat de foarte mulți urmăritori ai fotbalului italian este cel dintre Juventus Torino și Sassuolo programat de la ora 16:00 pe Allianz Stadium. Campioana are un nou recital în Serie A înaintea start-ului de sezon din UCL, dar cu siguranță este conștientă că va avea în față un adversar ce uimește în acest început de campionat, fiind de departe o echipă foarte periculoasă în această seară.
juventus sassuolo

Juventus speră să realizeze un nou sezon de excepție pentru care la finalul lui să ridice un nou trofeu deasupra capului de campioană, dar pentru acest lucru este nevoită să aibă o constanță pozitivă în rezultate, dar mai cu seamă să își îmbunătățească jocul de la meci la meci. Torinezii lui Allegri au reușit să câștige toate cele trei dueluri de până acum, învingând la Chievo cu 3-2, pe Lazio cu 2-0 și în ultima etapă la Parma, scor 1-2, chinuindu-se o vreme pentru acest succes deoarece mingea nu a fost prietenă cu fotbaliștii juventini care au ratat foarte mult pe zona ofensivă. Cristiano Ronaldo nu a reușit să înscrie niciun gol până acum, dar are șansa în această seară să spargă gheața și să înscrie pentru torinezi.

Sassuolo vine pe Allianz Stadium cu dorința de a scoate un rezultat mare în fața campioanei Italiei deși este conștientă de valoarea incontestabilă a adversarului, dar mai cu seamă crede în valoarea propriei echipe care poate realiza o minune în această după-amiază. Antrenată de la margine de italianul De Zerbi, Sassuolo are un start excelent de Serie A, reușind până în acest moment să acumuleze 7 din 9 puncte puse în joc, fiind de departe poate cel mai bun început de campionat pentru fosta formație a lui Di Francesco. Sassuolo a reușit o primă victorie în fața celor de la Inter, scor 1-0, realizând primul șoc al sezonului, urmând ca apoi să scoată un egal la Cagliari, scor 2-2. În ultimul joc s-a întâmplat un lucru uimitor pentru fotbalul italian, înscriindu-se într-un meci 8 goluri. 5-3 a fost scorul în favoarea celor de la Sassuolo care se văd astfel într-o dispoziție de joc excelentă în deplasarea pe terenul campioanei.

Bookmakerii o văd categoric favorită pe Juventus la câștigarea jocului deoarece deține toate atuurile necesare pentru a izbuti un astfel de lucru, dar întotdeauna trebuie să existe reticențe la echipe care mai ales traversează o perioadă foarte bună de formă. Cred în puterea celor de la Sassuolo că vor izbuti să marcheze cel puțin o dată în poarta torinezilor, iar cu siguranță tabela poate arăta cel puțin 4 goluri deoarece ambele echipe dețin două apărări destul de firave, însă două atacuri ce își fac treaba extrem de bine până în acest moment.

Pronosticuri Levante - Sevilla