Juventus - Napoli. Formația lui Carlo Ancelotti are toate șansele să marcheze pe Juventus Stadium

Un alt derby cu adevărat important se joacă în această seară de la ora 19:00 și va alinia la centru cele două formații care se luptă în mod direct pentru titlul de campioană în Serie A. Este vorba de Juventus și Napoli ce vor încerca să facă spectacol pe Juventus Stadium acolo unde juventinii au o revanșă de luat după partida pierdută ultima oară pe acel stadion.
juventus napoli

Juventus a reușit să crească enorm față de ultimele sezoane, astfel că se simte foarte bine în jocul prestat de-a lungul acestui campionat, și bineînțeles în UCL, acolo unde torinezii par că pot reuși lucruri importante nu mai dacă și norocul este de partea lor. Formația lui Masimilliano Allegri a reușit să îl aducă pe Cristiano Ronaldo la clubul alb-negru, iar portughezul pare să se simtă bine în Italia, reușind să se lipească de câteva reușite până acum. Juventus are la activ 6 victorii din tot atâtea jocuri, fiind pe primul loc în Serie A cu 18 puncte, înregistrând succese pe linie ceea ce îi păstrează moralul intact. Ultima victorie a venit pe terenul nou-promovatei Frosinone, scor 2-0 în care Cristiano Ronaldo a reușit să marcheze al treilea gol din acest sezon.

Juventus echipa probabila: Szczesny; Cancelo, Bonucci, Chiellini, Sandro; Pjanic, Can, Matuidi; Bernardeschi, Mandzukic, Ronaldo

250RON Pariu fara risc
Pariază acum

Napoli vine pe stadionul din Torino cu gândul să scoată un rezultat pozitiv pentru a se menține în continuare la titlul. Formația napoletană a trecut și ea prin câteva schimbări în această vară care ar fi trebuit să arate mult mai bine pe bancă cu noul antrenor, Carlo Ancelotti, însă albaștiri au nevoie de ceva timp pentru a se acomoda cu stilul de joc impus de italian care are dorințe foarte mari cu Napoli, inclusiv să ajungă foarte sus în UCL, competiție câștigată cu Real Madrid. Napoletanii se află pe locul 2 în Serie A după 6 etape, reușind să acumuleze un total de 15 puncte, o singură înfrângere bifând Hamsik&Co în acea deplasare de cosmar de la Sampdoria. De atunci echipa pare să funcționeze foarte bine, reușind să câștige weekendul trecut la Torino cu 3-1 și un 3-0 la mijlocul săptămânii în fața celor de Parma pe San Paolo.

Echipa probabila Napoli: Ospina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Rui; Callejon, Allan, Ruiz, Zielinski; Insigne, Milik

Dacă judecăm după valoare și experiență ar trebui să oferim credit formației gazdă care în frunte cu fostul balon de aur are toate șansele să se impună, dar rămâne de văzut cum va fi tratată Napoli de către juventini în această seară, și dacă eficiența se va afla în talpa napoletanilor deoarece contra unui asemenea adversar, Insgine&Co nu trebuie să rateze prea multe oportunități de a marca. Voi miza astfel pe un gol marcat de oaspeți în această deplasare, și chiar de ce nu la un rezultat pozitiv pentru echipa lui Ancelotti care are toate șansele să îi strice seria de victorii clubului juventin.

Pont Pariuri Slovenia - Cipru