Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Inter vs Monza ponturi și pronosticuri 19.08.2023

Sâmbătă seară, de la ora 21:45, Inter Milano și Monza vor fi rivale în runda inaugurală a campionatului Italiei. Se joacă pe Giuseppe Meazza din Milano și partida este transmisă de Digi Sport 2.
Inter vs Monza
August 19,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Inter vs Monza

Cu rezultate mai bune pe terenul propriu și având în fața ei o echipă extrem de modestă, Inter nu prea are voie să scape victoria din mână. Nici nu cred că o va face, iar recomandarea mea este victorie Inter, cotă 1.40 la Superbet.

Ponturi Inter – Monza

Sub 2,5 goluri - Cota 2.40⭐
Pariază acum

Inter

  • Deși în sezonul anterior s-a clasat abia pe locul al treilea, specialiștii văd în Inter o posibilă campioană și îi oferă o cotă frumoasă pentru succes.
  • Echipa din capitala modei traversează și o perioadă bun, drept pentru care a reușit să treacă cu scorul de 4-2 de Egnatic, 4-3 de Salzburg, 2-1 de PSG. Sunt doar trei din rezultatele meciurilor de pregătire.
  • De această dată pleacă cu prima șansă din nou, iar dacă reușește să câștige va fi primul succes din istoria confruntărilor directe în care se impune pe terenul propriu.

Echipă probabilă: Sommer – Darmian, Vrij, Bastoni – Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mikhitaryan, Dimarco

Monza

  • Sezonul a început foarte prost pentru Monza, deoarece a pierdut meciul pe care l-a avut în urmă cu o săptămână. A evoluat în Cupa Italiei și a fost depășită de Reggiana.
  • Meciul Monza – Reggiana s-a jucat în 13 august și părea că se îndreaptă spre un succes al echipei gazdă. A fost 1-0 la pauză, însă greșelile apărute în a doua repriză au făcut diferența.
  • De altfel, în ultimele trei dueluri din campionat a fost mereu învinsă pentru că în finalul ediției trecute a pierdut cu Lecce și Atalanta.

Echipă probabilă: Gregorio – D Ambrosio, Marf., Calridora – Ciurria, Gagliardini, Pessina, Kyriakopoulos – Petagna – Caprari, Mota

Pariază la Superbet pe meciurile din runda 1 a campionatului Italiei!

Plasează pariul