Inter - Torino. Început slab de sezon pentru ambele formații.

San Siro găzduiește primul joc al nerazzurilor din noul sezon de Seria A TIM, fiind așteptat de întreaga suflare interistă încă de la finalul campionatului trecut. Inter Milano va disputa în această seară de la ora 21:30 partida contra celor de la Torino, duel ce se anunță extrem de spectaculos, mai ales că ambele sunt nevoite să riște mai mult în acest joc deoarece etapa trecută au comis primul pas greșit din acest sezon.
inter torino

Inter Milano primește din partea caselor de pariuri șansa întâi la câștigarea jocului, lucru de altfel așteptat de către toți specialiștii care sunt convinși că formația interistă are toate șansele să se impună în această partidă dacă atitudinea jucătorilor și concentrarea vor fi la cote mult mai înalte în această seară. Echipa condusă de la margine de italianul Luciano Spaletti a simțit o ușoară scădere de formă după turneul din Statele Unite, dar pentru a-și recăpăta forma este nevoită să dispute câteva jocuri pentru ca motoarele să fie mai bine puse în funcțiune. Din păcate, Inter a dezamăgit în primul joc din acest sezon, pierdut în fața celor de la Sassuolo cu scorul de 1-0, arătând destul de slab și din punct de vedere mental cât și fizic, iar acest lucru ar trebui să îi bage în ședință atât pe jucători cât și pe staff-ul tehnic.

Torino își încearcă noroocul în această deplasare din care speră să iasă cu fața curată dacă șansa va fi de partea ei. Formația condusă de pe bancă de Walter Mazzarri își propune sezonul acesta să se aproprie cât se poate de mult de zona cupelor europene, dar situația din acest moment nu îi conduce pe vișinii spre acest obiectiv din păcate. Torinezii deși au avut o vară destul de liniștită cu destul de puține schimbări la nivel administrativ sau al echipei, aceștia nu au reușit să depășească emoțiile primei etape, pierzând pe teren propriu în fața celor de la AS Roma, scor 0-1. Partida s-a derulat doar la poarta vișinilor care nu au reușit să îi surprindă cu nimci pe jucătorii Romei, demonstrându-se încă odată diferența de valoare între primele echipe din Seria A și restul care încearcă de la sezon la sezon să se ridice la nivelul acestora.

Cota oferită de casele de pariuri echipei lui Luciano Spaletti este relativ mică deși jocul ar trebui să conducă spre acest deznodământ dacă situația se va schimba în mai bine față de meciul precedent. Am încredere în forța acestei echipe mai ales pe teren propriu unde a excelat întotdeauna sub ochii fanilor de pe Giuseppe Meazza. Voi miza astfel pe o victorie a Inter-ului, având șanse mari să asistăm la cel puțin 2 goluri marcate de Icardi&Co.

Pronosticuri Athletic Bilbao - Real Madrid