Inter - Fiorentina. Nu s-a înregistrat niciodată un egal pe Giuseppe Meazza între cele două echipe

Poate cel mai emblematic joc al acestei zile din fotbalul european este cel dintre Inter și Fiorentina care sunt pregătite de o nouă partidă spectaculoasă, începând cu ora 22:00 pe Giuseppe Meazza, acolo unde imprevizibilul este la el acasă și oricând poate apărea ceva periculos pentru nerazzuri.
inter fiorentina

Inter Milano a prins locul 4 în sezonul trecut, și era deja cu gândul la lucruri și mai mărețe în noul sezon de Serie A, însă echipa lui Spaletti nu pare să fi convins în acest start, dar mai sunt multe etape până la final, și care o pot suda și mai bine pe echipa care are nevoie totuși și de jocuri la activ pentru a se putea pune și mai bine pe picioare. Inter-ul a depășit înfrângerea contra Parmei extrem de repede deoarece imediat după acel joc a venit succesul din ultimele minute din UCL în fața lui Tottenham, și toate culminând cu victoria din ultimul minut de pe terenul Sampdoriei care ar trebui să îi ofere un moral excelent contra trupei Viola din această seară. Cu 7 puncte și aflându-se pe locul 9, Inter are șansa să urce pe loc european dacă va învinge echipa lui Chiesa&Co.

Inter echipa probabila: Handanovic – Asamoah, Vrij, Skriniar, D’Ambrosio – Brozovic, Gagliardini – Perisic, Nainggolan, Politano – Icardi

Fiorentina este pregătită se revină la finalul sezonului în grupele unei competiții europene, dar pentru acest lucru este nevoită să muncească și mai mult pentru a izbuti o astfel de performanță, însă capacitatea clubului italian este uriaș în acest moment, iar cu italianul Pioli pe bancă, violeții nu văd de ce nu ar avea șanse să continue în aceeași manieră. Fiorentina se află pe locul 3 cu 10 puncte, fiind pe poziție de UCL în acest moment, iar gândul trupei Viola este acela de a lua totul pas cu pas pentru a construi acest puzzle pe care și-l dorește orice suporter care are echipa aceasta în ADN. Jocul prestat în deplasările de la Napoli și Sampdoria nu a fost prea convingător pentru Fiorentina, însă victoria cu 3-0 în fața lui Spal a relansat din nou curajul pentru Pjaca&Co.

Fiorentina echipa probabila: Lafont – Milenkovic, Pezzella, Hugo, Biraghi – Fernandes, Veretout, Benassi – Chiesa, Simeone, Pjaca

Ultimele rezultate între cele două super formații din fotbalul italian au înregistrat jocuri cu goluri multe, ambele având șanse în acest moment să înscrie cel puțin o reușită în această seară. Voi miza astfel pe un gol marcat de ambele echipe ce au făcut șhow în ultimele întâlniri, sperând ca și de această dată ca Giuseppe Meazza să fie gazdă a unui show cu multe goluri.

Pont Pariuri Slovenia - Cipru