Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Hellas Verona vs Torino ponturi pariuri și pronosticuri 14.05.2023

Etapa cu numărul 35 din cadrul campionatului italian propune duelul dintre Hellas Verona și Torino, acesta fiind programat să se joace duminică după-amiază, de la ora 13:30, urmând să se desfășoare pe "Stadio Marc'Antonio Bentegodi".
Hellas Verona vs Torino
May 14,2023
13:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Hellas Verona vs Torino

Hellas Verona a reușit părăsească zona retrogradării, iar cu siguranță va trage cu dinții pentru a rămâne cât mai departe de locurile „fierbinți„. Ne așteptăm ca în această înfruntare dea totul pentru victorie, mai ales joacă în fața propriilor fani. Totuși, Torino este o formație capabilă marcheze minim o dată, având un plus de valoare, așa ne așteptăm avem parte de un duel cu reușite la ambele porți, de aceea vom paria la siguranță, pe variantapeste 1,5 goluri”, într-o cotă de 1.52 oferită de Betano.

Ponturi Hellas Verona – Torino

0-3 Ruud - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Hellas Verona

  • Conform cotelor oferite de casele de pariuri, este ușor favorită în această confruntare, principalul său avantaj fiind terenul propriu, însă nu va avea deloc o misiune facilă, urmând înfrunte o adversară mai puternică, ce are și un parcurs mai bun în campionat.
  • Gruparea gazdă se situează în acest moment în a doua jumătate a clasamentului din Serie A, ocupând mai exact locul al 17-lea, fiind la trei puncte de zona retrogradării, unde a stat o bună perioadă. Până acum, de-a lungul celor 34 de etape, a obținut șapte victorii și noua remize, suferind 18 înfrângeri, în toate aceste partide marcând 28 de goluri, primind 51.
  • După ce a pierdut acasă cu Inter Milan în manieră rușinoasă, scor 0-6, Hellas Verona a obținut trei puncte extrem de prețioase în deplasarea de la Lecce, unde s-a impus la scor minim, grație golului marcat de Ngonge.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Torino

  • După cum menționam, este o echipă mai valoroasă, care are de asemenea și un parcurs mai bun în campionat, însă în ciuda acestui aspect pornește cu șansa a doua la casele de pariuri, urmând ce-i drept joace în deplasare, în fața unui adversar aflat în mare foame de puncte.
  • Torinezii se pot gândi deja la vacanță, nemaiavând obiectiv în campionat, ținând cont de faptul nu mai au șanse la locurile europene, iar de asemenea, nu își fac griji în privința retrogradării. Aceștia ocupă locul al 11-lea, cu 46 de puncte, până acum reușind 12 victorii și zece remize, suferind 12 înfrângeri, în toate aceste partide marcând 36 de goluri, primind cu trei mai multe.
  • În ultimele cinci etape de campionat, cei de la Torino nu au suferit decât un singur eșec, cu Atalanta, reușind însă două victorii, cu Lazio și Sampdoria, câștigând de fiecare dată în deplasare, remizând acasă cu Salernitana și Monza.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Torino

Pariază pe Cota 1.52 la Betano!

Plasează pariul