Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Frosinone vs Napoli ponturi și pronosticuri 19.08.2023

Sâmbătă, de la ora 19:30, Frosinone și Napoli au meci în cadrul rundei cu numărul 1 din campionatul Italiei. Meciul est transmis de Orange Sport.
Frosinone vs Napoli
August 19,2023
19:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Frosinone vs Napoli

Neînvinsă în fața lui Frosinone și cu victorii pe linie în ultimele șase dueluri, Napoli a reușit să își arate supremația și în plan defensiv. Victorie Napoli la handicap (-1,5 goluri) este recomandarea mea, cotă 1.83 la Superbet.

Ponturi Frosinone – Napoli

Victorie Bayer Leverkusen - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Frosinone

  • Sezonul a început oficial pentru Frosinone în urmă cu o săptămână. Aceasta a evoluat în cadrul Cupei Italiei unde a trecut cu scorul de 1-0 de Pisa.
  • De această dată, Frosinone încearcă să obțină prima victorie din istoria meciurilor directe cu Napoli pe care a întâlnit-o în nouă rânduri.
  • Din cele nouă meciuri directe o singură dată a reușit să scape neînvinsă și asta s-a întâmplat în urmă cu 17 ani. Mai mult, în ultimele patru dueluri când s-au duelat în Serie A a existat o singură câștigătoare și aceasta a fost Napoli.

Echipă probabilă: Turati – Oyono, Monterisi, Romagnoli, Marchizza – Brescianini, Mazzitelli, Harroui – Baez, Borrelli, Caso

Napoli

  • SSC Napoli este clar favorita acestui duel și echipa care în ultimele trei dueluri nu a primit gol din partea celei pe care sâmbătă urmează să o întâlnească.
  • Campioana Italiei a obținut opt victorii în cele nouă meciuri pe care le-a avut până acum în disputele cu Frosinone, dar în ultimii ani s-au duelat la nivel de primă ligă.
  • Echipa a mers bine și în pregătiri unde a trecut cu 1-0 de Augsburg și 2-0 de Apollon în ultimele două dueluri. Un gol a primit în ultimele patru jocuri.

Echipă probabilă: Meret – Lorenzo, Rrahmani, Jesus, Olivera – Anguissa, Lobotka, Zielinski – Politano, Osimhen, Elmas

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din Italia!

Plasează pariul