Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Fiorentina vs Sampdoria ponturi și pronosticuri 12.01.2023

Joi, de la ora 19:00, la Florența, Fiorentina și Sampdoria vor evolua în optimile de finală ale Cupei Italiei, iar partida se disputa pe Artemio Franchi.
Fiorentina vs Sampdoria
January 12,2023
19:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Fiorentina vs Sampdoria

Jocul propus de Sampdoria nu este deloc unul care să o pună într-o lumină bună și lucrul acesta o face favorită certă pe echipa alb-violetă. Cred în capacitatea ei, a demonstrat asta și în debutul acestui an, drept pentru care vă recomand victorie Fiorentina, cotă 1.50 la Superbet.

Ponturi Fiorentina – Sampdoria

Osasuna câștigă oricare dintre reprize - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Fiorentina

  • Favorită conform speciștilor în fotbal, Fiorentina este și printr-o perioadă bună, iar în 2023 a marcat de fiecare dată și a rămas neînvinsă în cele două jocuri disputate în campionat.
  • Fiorentina a avut curaj în față Monzei, dar apărarea nu a fost la același nivel cu atacul și scorul final ala celei partide a fost 1-1. Victoria a venit cu Sassuolo, pe 7 ianuarie, când 2-1 a fost scorul și meciul s-a disputat tot la Florența.
  • În Cupa Italiei va juca pentru prima oară în sezonul 2022/2023. Fiorentina abia acum intră în scenă, spre deosebire de Doria, care deja a evoluat în mai multe partide.

Echipă probabilă: Cerofolini; Dodo, Martinez, Igor, Ranieri; Castrovilli, Amrabat; Gonzalez, Barak, Saponara; Kouame

Sampdoria

  • În primul joc disputat în această ediție a Cupei Italiei, Sampdoria a trecut cu scorul de 1 la 0 de Reggina. A urmat apoi jocul cu Ascoli, unde calificarea a venit după executarea penalty-urilor.
  • Acum trebuie să fie la un alt nivel decât a făcut-o în duelul împotriva lui Napoli, atunci când s-au duelat pe 8 ianuarie. A fost un eveniment nefericit pentru Doria, dovadă dă, a cedat cu 0-2.
  • Nu trebuie să surprindă eșecul contra liderului Serie A, deoarece a tot întâmpinat probleme cu echipele de la vârf, din această cauză este și penultima în clasamentul campionatului italian.

Echipă probabilă: Contini; Amione, Rocha, Murru; Zanoli, Rincon, Winks, Augello; Sabiri, Djuricic; Lammers

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul italian!

Plasează pariul