Italia

Fiorentina vs Sampdoria ponturi și pronosticuri 12.01.2023

Joi, de la ora 19:00, la Florența, Fiorentina și Sampdoria vor evolua în optimile de finală ale Cupei Italiei, iar partida se disputa pe Artemio Franchi.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Fiorentina vs Sampdoria

Jocul propus de Sampdoria nu este deloc unul care să o pună într-o lumină bună și lucrul acesta o face favorită certă pe echipa alb-violetă. Cred în capacitatea ei, a demonstrat asta și în debutul acestui an, drept pentru care vă recomand victorie Fiorentina, cotă 1.50 la Superbet.

Ponturi Fiorentina – Sampdoria

Fiorentina

  • Favorită conform speciștilor în fotbal, Fiorentina este și printr-o perioadă bună, iar în 2023 a marcat de fiecare dată și a rămas neînvinsă în cele două jocuri disputate în campionat.
  • Fiorentina a avut curaj în față Monzei, dar apărarea nu a fost la același nivel cu atacul și scorul final ala celei partide a fost 1-1. Victoria a venit cu Sassuolo, pe 7 ianuarie, când 2-1 a fost scorul și meciul s-a disputat tot la Florența.
  • În Cupa Italiei va juca pentru prima oară în sezonul 2022/2023. Fiorentina abia acum intră în scenă, spre deosebire de Doria, care deja a evoluat în mai multe partide.

Echipă probabilă: Cerofolini; Dodo, Martinez, Igor, Ranieri; Castrovilli, Amrabat; Gonzalez, Barak, Saponara; Kouame

Sampdoria

  • În primul joc disputat în această ediție a Cupei Italiei, Sampdoria a trecut cu scorul de 1 la 0 de Reggina. A urmat apoi jocul cu Ascoli, unde calificarea a venit după executarea penalty-urilor.
  • Acum trebuie să fie la un alt nivel decât a făcut-o în duelul împotriva lui Napoli, atunci când s-au duelat pe 8 ianuarie. A fost un eveniment nefericit pentru Doria, dovadă dă, a cedat cu 0-2.
  • Nu trebuie să surprindă eșecul contra liderului Serie A, deoarece a tot întâmpinat probleme cu echipele de la vârf, din această cauză este și penultima în clasamentul campionatului italian.

Echipă probabilă: Contini; Amione, Rocha, Murru; Zanoli, Rincon, Winks, Augello; Sabiri, Djuricic; Lammers


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri