Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Fiorentina vs Empoli ponturi și pronosticuri 19.02.2023

Duminică, de la ora 16:00, în direct pe Orange Sport poți viziona meciul dintre AC Fiorentina și Empoli. Partida se va juca la Firenze, pe Artemio Franchi și este parte a rundei 23-a din Serie A.
Fiorentina vs Empoli
February 19,2023
16:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Fiorentina vs Empoli

Pe val după ce a dat de pământ cu Sporting Braga, Fiorentina vrea să își egaleze adversara la puncte și nu se va lăsa deloc ușor. Mizez pe faptul că pare motivată și joacă acasă, argumente care m-au convins să joc și să vă propun victorie Fiorentina, pariu în cotă 1.62 la Superbet.

Ponturi Fiorentina – Empoli

victorie Fiorentina - Cota 1.62⭐
Pariază acum

Fiorentina

  • Pentru simplul fapt că este parte din cupele europene, Fiorentina a fost implicată într-un astfel de meciuri joi seara. A fost o întâlnire fericită pentru ea, un succes cu scorul de 4-0 în fața lusitanilor de la Sporting Braga, în turul șaisprezecimilor Europa Conference League.
  • Nu a avut același joc și noroc totodată în meciul anterior din campionat. Din contră, atunci a întâlnit o Juventus care a știut cum să gestioneze situațiile și a câștigat cu 1-0 în fața trupei din Firenze.
  • A fost învinsă în ultimele două jocuri din Serie A, aspect care s-a resimțit direct în clasamentul la zi. Fiorentina ocupă locul 14, cu 24 de puncte.

Echipă probabilă: Terracciano – Dodo, Milenkovic, Martinez, Biraghi – Bonaventura, Amrabat, Barak – Kouame, Jovic, Gonzalez

Empoli

  • Sunt trei puncte pe care le are peste Fiorentina, dar lucrul acesta nu trebuie să o facă să se culce pe o ureche. Din contră, este nevoie de mobilizare și fără jumătăți de măsură pentru a câștiga.
  • De altfel, Empoli pare într-o ușoară căutare, deoarece în ultimele trei meciuri nu a reușit să câștige. Din contră, au fost două remize identice, 2-2 cu AC Torino și Spezia, cât și un eșec, 0-2 vs AS Roma.
  • Joacă în deplasare acum, locul unde cel puțin în ultimele patru partide nu s-a făcut de râs, dar nici nu a reușit să iasă în relief în sensul bun.

Echipă probabilă: Vicario – Ebuehi, Ismajli, Luperto, Cace – Bandinelli, Marin, Akpro – Baldanzi – Satriano, Caputo

Fabiano Parisi este suspendat.

Pariază la Superbet pe meciurile din Serie A!

Plasează pariul