Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Fiorentina vs Atalanta ponturi si pronosticuri 20.02.2022

Duminica, de la ora 13:30, la Firenze, Fiorentina si Atalanta se intalnesc in cea de-a 26-a etapa a fotbalului italian.
Fiorentina vs Atalanta
February 20,2022
13:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Fiorentina vs Atalanta

Au reusit sa joace bine in etapa trecuta si drept urmare au castigat, iar acest imbold ma astept sa le ridice moralul suficient, cat sa se inscrie peste 2.5 goluri, pariul avand cota 1.75 la 888sport.

Ponturi Fiorentina – Atalanta

sub 28.5 game-uri - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Fiorentina

  • Fiorentina are moralul ridicat, deoarece cu putin timp in urma a trecut cu 3-2 de Atalanta in Cupa Italiei, victorie in urma careia s-a calificat in semifinalele competitiei.
  • A reusit si in campionat s ajoace un fotbal bun, iar in cel mai recent duel a trecut cu 2-1 de Spezia, intr-un meci in care a jucat tot pe teren strain.
  • In clasamentul Serie A regasim formatia in alb si violet pe locul 8, cu 39 de puncte. Este la trei puncte in spatele lui Lazio, ocupanta locului 6 care merge in cupele europene.

Atalanta

  • Abordeaza acest duel din postura ocupante locului 5, cu 44 de puncte. Este la doua puncte in spatele lui Juventus, cea care se afla pe loc de Champions League.
  • Mai mult decat atat, in ultimele patru dueluri din campionat nu a reusit sa castige. Trei dintre meciuri s-au incheiat la egalitate si un altul a fost pierdut.
  • Formatia din Bergamo a jucat si in cupele europene. In urma cu putine zile a trecut cu 2-1 de Olympiakos Pireu, in turul saisprezecimilor Europa League.

Pariaza pe fotbal la 888sport!

Plasează pariul