Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Empoli vs Bologna ponturi pariuri și pronosticuri 04.05.2023

Etapa cu numărul 33 din cadrul campionatului italian propune duelul dintre Empoli și Bologna, acesta fiind programat să se joace joi seara, de la ora 21:45, urmând să se desfășoare pe "Stadio Carlo Castellani", unde ne așteptăm ca golurile să fie cele ce ne vor înverzi biletele.
Empoli vs Bologna
May 04,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Empoli vs Bologna

Partida este una foarte complicată, fiind deschisă oricărui rezultat, de aceea vom evita pariurile pe soliști, fiind totuși foarte riscante. Bologna este o echipă mai bună, e drept, însă Empoli beneficiază de avantajul propriului teren, iar de asemenea, aceasta are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a rămâne cât mai departe de zona retrogradării. Ne așteptăm la un duel cu reușite la ambele porți, de aceea vom paria în consecință, într-o cotă de 1.85 oferită de Betano.

Ponturi Empoli – Bologna

Oaspeții câștigă - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Empoli

  • Deși este echipa gazdă și are de partea sa avantajul propriului teren, pornește cu șansa a doua în această confruntare, ceea ce era de așteptat, urmând ce-i drept înfrunte o adversară mai valoroasă, ce are de asemenea și un parcurs mai bun în această stagiune.
  • Înainte de disputarea acestei partide, gruparea gazdă se situează pe un modest loc 15, fiind la cinci puncte de zona retrogradării. Până acum, pe parcursul celor 32 de etape, și-a trecut în cont șapte victorii și 11 remize, suferind 14 înfrângeri, în urma acestor confruntări înscriind 26 de goluri, primind 42.
  • Empoli traversează o perioadă nefastă, având în vedere faptul vine după patru partide consecutive fără succes. După ce a obținut o remiză surprinzătoare în deplasarea de la AC Milan, a legat trei înfrângeri, pierzând pe rând cu Cremonese, Inter Milan și Sassuolo.

ECHIPA PROBABILA: Vicario; Ebuehi, Walukiewicz, Luperto, Parisi; Marin, Grassi, Bandinelli, Baldanzi; Caputo, Cambiaghi

Bologna

  • Are un parcurs mult mai bun decât adversara sa, fiind ce-i drept o echipă mai valoroasă, dar și ceva mai experimentată, astfel bookmakerii au motive o dea ca favorită în această înfruntare, deși va avea o misiune foarte grea, jucând totuși în deplasare.
  • Rosalbaștrii” se găsesc în prezent pe poziția a noua a clasamentului din Serie A, fără emoții în privința retrogradării, dar și fară șanse la locurile europene. Până acum au reușit 12 victorii și nouă remize, suferind 11 înfrângeri, de-a lungul acestor dueluri marcând 41 de goluri, primind cu unul mai puțin.
  • Bologna este fără victorie în precedentele trei jocuri disputate, însă trebuie menționat faptul în acest interval a scos două puncte din duelurile de pe teren propriu cu AC Milan și Juventus, pierzând însă în deplasarea de la Hellas Verona.

ECHIPA PROBABILA: Skorupski; Posch, Soumaoro, Lucumi, Cambiaso; Schouten, Dominguez; Orsolini, Ferguson, Barrow; Arnautovic

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Bologna

Pariază pe Cota 1.85 la Betano!

Plasează pariul